Za studente jeftiniji laptop

x Huawei Mate

Studenti dobijaju popust od 20 % prilikom kupovine Huawei MateBook D14. Potrebno je samo da se registrujete.

Laptop je nešto što vam je neophodne. Za rad, učenje, igru ili odmor sve što vam je potrebno nalazi se u njemu. Olakšajte i ulepšajte studentske dane kupovinom ovog laptopa po povoljnim uslovima. Iskoristite ovu akciju u posetite Tehnomedia maloprodajne objekte.

Popust pri kupovini uređaja Huawei MateBook D14 omogućen je korisnicima Mate Club kartice u periodu od 7. do 21. septembra 2020. godine, odnosno, do isteka zaliha. Studenti, potrebno je samo da vam je indeks važeći, a postupak registracije i ostvarivanje prava na popust , odnosno dobijanja ove kartice je jednostavan i lak.

image

Mate Club loyalty karticu možete dobiti registracijom na sajtu mateclub.rs ili u određenim Tehnomedia maloprodajnim objektima. U Boru u ulici Ðorđa Vajferta 5/1, u Nišu u Cara Dušana 50, u Kruševcu u Takovskoj 4a, u Beogradu u Žičkoj 1, Vojvode Stepe 318, Omladinskih brigada 33a i Požeškoj 72, u Požarevcu Trg Oslobođenja 6, Kragujevcu u Bulevara kraljice Marije 56 Tržni centar Plaza, u Pančevu u Miloša Obrenovića 12, u Zaječaru Trg Oslobođenja 18 i u Jagodini u Stevana Ivanovića bb.

Ako se registrujete u nekoj od naših prodavnica karticu ćete dobiti odmah. Registracija i aktivacija kartice na licu mesta u prodavnicama se vrši popunjavanjem podataka studenta (ime, prezime, mail adresa, broj indeksa), upisivanjem bar kod-a kartice i njenim aktiviranjem. Registrovani korisnik Mate Club kartice zatim odlazi u prodavnicu sa svojom personalizovanom karticom, ličnom kartom i overenim indeksom, kako bi ostvario popust od 20% na maloprodajnu preporučenu cenu laptopa.

Ako registraciju obavite putem sajta stići će vam na kućnu adresu.

Mate Club karticu možete iskoristiti samo jednom u periodu trajanja aktuelne akcije. O svim narednim akcijama bićete blagovremeno obavešteni. Više o svim pogodnostima, opštim uslovima i pravilima privatnosti Mate Club loyalty programa pročitajte na sajtu mateclub.rs.

Huawei MateBook D14 je lagan (1, 38 kg.), prenosivi 14-inčni notebook računar opremljen Huawei Full View displejom rezolucije 1 920 x 1 080. Velika prednost u odnosu na konkurenciju je optimizovanost Windows 10 Home operativnog sistema sa odabranim komponentama, tako da je rad uvek brz i komforan. Doživećete neverovatno iskustvo surfovanjem internetom ili gledanjem videa. Poseduje tanak okvir koji čine gornja i bočne ivice širine 4,8 milimetara. Za svakodnevno korišćenje je idealan izbor. Inovativna ugradna kamera je smeštena u tastaturi, a na taj način zaštićeni su privatnost i bezbednost. Izuzetnog dizajna elegantan sa matiranim metalnim kućištem. Pokreće ga AMD procesor, a za neometan svakodnevni rad zadužen je Windows 10 Home operativni sistem. Njegova baterija je od 56 Wh, a može da reprodukuje video zapise Full HD rezolucije tokom devet i po sati. MateBook D14 poseduje Huawei Share opciju, koja omogućava neometano povezivanje sa drugim Huawei uređajima. Povezivanjem Huawei pametnog telefona i laptopa, uz Huawei Share pokreće se MultiScreen Collaboration opcija, zahvaljujući kojoj ekran telefona pojavljuje na ekranu laptopa i omogućava jednostavan prenos podataka sa jednog uređaja na drugi, ali i korišćenje tastature ili miša laptopa za odgovaranje na poruke koje stižu na telefon. Radi uvek brzo i efikasno.

Huawei je opremio ovaj uređaj brzim punjačem od 65 vati, koji na MateBook D14 modelu bateriju do 46 procenta puni za samo pola sata. Punjač Huawei MateBook D14 laptopa istovremeno i super brzi punjač Huawei mobilnih telefona.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *