Nabavite Karcher usisivač i osvojite besplatni ručni usisivač

blog x

Uštedite više novca i vremena na čišćenju svog doma ovog oktobra. Naša ekskluzivna ponuda za vas obuhvata Karcher model SE 4001 i besplatan ručni usisivač CVH2!

Treba vam usisivač? Razmislite o kupovini Karcher modelu SE 4001, jer uz njega ćete dobiti i ručni usisivač CVH2.

Ova ponuda je dostupna od 2. do 15. oktobra u svim Tehnomedia prodavnicama i u online prodavnici.

  • Karcher SE 4001 je vaš savršeni partner za dubinsko čišćenje

Tražite efikasan i svestran uređaj za dubinsko čišćenje svih vrsta tekstilnih površina? Ovaj multifunkcionalni usisivač će ispuniti sve vaše potrebe. Idealan je za tepihe, itisone, tapacirani nameštaj, dušeke, auto sedišta i mnoge druge površine. Inovativna tehnologija Karcher uređaja omogućava prskanje čiste vode iz slavine i specijalnog hemijskog sredstva duboko u tekstilne površine pod pritiskom. Zatim, uz moćan usis, uređaj efikasno uklanja nečistoće, ostavljajući vaše površine sveže i čiste.

Jednostavno brine o higijeni vašeg doma. Ne samo da prska specijalno sredstvo za čišćenje duboko u vlakna tepiha, presvlaka, dušeka, tekstilnih zidnih obloga i presvlaka automobila pod jakim pritiskom, već i pažljivo usisava ne samo sredstvo, već i svaku mrvicu prljavštine. Usisivač za dubinsko pranje je alat za sve situacije koje zahtevaju i higijensku čistoću. Masti, prljavština i neželjeni mirisi postaju prošlost. Vaši tepisi, presvlake i dušeci postaju ne samo čisti, već i besprekorno higijenski.

Karcher SE 4001 dolazi sa impresivnim rezervoarom za čistu vodu od 4l, koji je otporan na udarce i omogućava lako punjenje i pražnjenje. Dubinsko čišćenje i lako rukovanje je zagarantovano. Pored dubinskog pranja, ovaj usisivač može se koristiti i za mokro i suvo usisavanje, što ga čini još više svestranim. Praktična kuka za kabl i odlaganje pribora na samom usisivaču čine rukovanje i čuvanje uređaja jednostavnim i organizovanim.

Koristeći Karcher tehnologiju dizni, ovaj uređaj obezbeđuje do 50% brže vreme sušenja za očišćene površine, što znači da ćete brzo moći da uživate u čistim prostorijama.

Karcher SE 4001 je vaš odgovor na sve potrebe za dubinskim čišćenjem. Ne samo da čisti temeljno i efikasno, već takođe štedi vreme i energiju. Vaš je pouzdan partner u održavanju čistih i higijenskih prostora.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *