Najlepši pogled sa Dell monitorom

x   T.

Gejmeri pravo je vreme da nabavite monitor iz nove S serije brenda Dell u Tehnomedii.

Na računaru ne možete da radite bez monitora. Dell monitor je odličan izbor. Iskoristite popuste od 13 do 25 % i kupite model po svojoj meri po nižoj ceni i uštedite.

image

Dell TFT LCD monitori se lepog i elegantnog dizajna i ne zauzimaju puno prostora na stolu. Led monitori daju fantastičnu sliku. Kvalitetno osvetljenje monitora kao i manju potrošnju omogućavaju ovi monitori koji kosriste LED tehnologiju za pozadinsko osvetljenje. Pravi izbor po super cenama Dell monitora potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Birajte željenu veličinu monitora. Izaberite ekran veći ili manji po potrebi. U ovoj ponudi po top cenama su Dell monitori od: 21,5″, 23,6″, 23,8″, 24,5″, 27″, i 31,5″. Koliko će moći piksela da prikaže na monitoru zavisi od rezolucije monitora. U ponudi su oni od 1920 x 1080 pix i 2560 x 1440 pix. Odnos stranica ovih monitora je 16 širina i 9 visina. Vreme kako bi piksel promenio boju jednu u drugu je vreme odziva: 1 ms, 4 ms i 5 ms. Ovi monitori prilikom brzih promena sadržaja na ekranu imaju fantastičan prikaz.

Paneli su: VA,IPS i TN. IPS u odnosu na TN poseduje unapređen prikaz boja i širi ugao gledanja. Modeli za gaming imaju brži odziv i 144 Hz, 165 Hz, 240 Hz osvežavanje. IPS paneli sa brzim odzivom oživeće svaku boju i dati vam prikaz slike koji je najrealniji.

image

Dell monitori imaju dominantan prikaz boja, brz odziv i osvežavanje ekrana kao i širok ugao gledanja. Odličnu dubinu crne boje, visok kontrast, širi ugao gledanja. Brz odziv pružaju i Dell monitori sa VA panelima.

Vrhunske performase osetićete sa DELL monitorom. Odličan su izbor i za kućnu i poslovnu upotrebu. Oni su izuzetno pouzdani tako da ih možete koristiti i za neke kreativne, multimedijalne ili poslovne radove. Njihov kvalitet je prepoznatljiv. Naravno možete izabrati i model sa podesivom visinom monitora. Njihova prednost je i više portova za povezivanje. Kvalitet slike je neverovatno visok. Ovi monitori su sa realnim prikazom boja i visokim performansama.

VIše od običnog monitora je upravo onaj brenda Dell, jer će vam pružiti pouzdanost i sigurnost i sve ono što je najbolje.

Ako vam je potreban monitor za svakodnevno korišćenje kod kuće pravi izbor je Dell. Ako tražite monitor za svakodnevni rad na poslu u kancelariji, odličan izbor je Dell monitor. Za prezentacije, tekstove, dokumenta, izveštaje, tabele, sređivanje fotografija, igranje igrica, gledanje filmova, surfovanje internetom Dell monitori su sjajan izbor. Po super ceni potražite odgovarajući model u Tehnomedia prodavnicama.

image

Gejmeri pravo je vreme da nabavite monitor iz nove S serije brenda Dell u Tehnomedii.

Najlepši pogled kroz kompjuterski svet pružiće vam Dell monitori. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *