Otvaranje nove Tehnomedia prodavnice u Pančevu

x Pancevo otvaranje

Tehnomedia 13. avgusta svečano otvara 41. prodavnicu u Pančevu. Potrošače očekuju vredne nagrade, pokloni i popusti.

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o uskoro otvara  još jedan maloprodajni objekat u zemlji. Ova prodavnica, 41. po redu biće prva u Vojvodini i to u Pančevu. Nova radnja se nalazi u ulici Miloša Obrenovića broj 12  u sklopu DIS marketa. Površina prodajnog prostora je oko 150 kvadrata i zaposleno je 7 radnika. Tehnomedia u Pančevu pored odlične lokacije kupcima nudi širok asortiman robe i povoljne cene.

IMG    x

Tehnomedia u ponudi  ima preko 6 000 različitih proizvoda. Sve što poželite i što vam je potrebno možete kupiti i nabaviti u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Birajte: belu tehniku, čvrsto gorivo, TV, audio i video uređaje, foto aparate, telefoniju, male kućne aparate, periferiju, pokućstvo, alate, baštensku opremu…

Na dan otvaranja nove i eksluzivne prodavnice u Pančevu 13. avgusta, Tehnomedia će svojim posetiocima ponuditi brojna iznenađenja, popuste za određene proizvode i nagrade. Tehnomedia će obradovati kupce 41. novootvorene prodavnice u Pančevu vrednim poklonima. Tri 41. kupca dobiće na dar izuzetno vredan uređaj ili aparat. Na dan otvaranja 13. avgusta kući će sa specijalnim poklonima otići 41. kupac, 82. i 123. Radno vreme ovog maloprodjnog objekta  je od 10 do 22 sata. Jedinstveno iskustvo kupovine doživećete samo na ovom mestu.

IMG    x

A sve je počelo u Zaječaru davne 2001. godine kada je osnovana mala prodavnica bele tehnike, audio i video opreme, dok pod prepoznatljivim imenome Tehnomedia centar posluje od 2006. godine. Mala radnja je vremenom prerasla u jednu od vodećih komapnija. Tehnomedia centar danas ima 41 maloprodajni objekat u 28 gradova. U Knjaževcu, Kladovu, Negotinu, Boljevcu, Majdanpeku, Boru, Beogradu, Nišu, Kraljevu, Lazarevcu, Kragujevcu, Ćupriji, Paraćinu, Kruševcu, Jagodini…Ova kompanija nudi širok asortiman i izbor robe prilagođen  zahtevu potrošača, najbolje cene i načine odloženog plaćanja. Specijalizovani, ljubazni i dobro obučeni prodavci odgovoriće na sve vaše zahteve i pitanja.

IMG    x

Sve što vam je potrebno za opremanje doma, od malih kućnih aparata do ekskluzivnih  uređaja možete pronaći u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *