Otvorena Tehnomedia u Kolarčevoj

naslovna

Dobra atmosfera vladala je na svečanom otvaranju 50. prodavnice Tehnomedie u Beogradu u Kolarčevoj 7 na Terazijama. Podeljene su i vredne nagrade.

  n

Ekskluzivna prodavnica kompanije Tehnomedia centar d.o.o. u Kolarčevoj 7 svečano je otvorena 28. decembra uz poštovanje svih preporučenih mera. Akcije, slavljeničke cene, popusti, širok izbor proizvoda i nagrade privukle se veliki broj posetilaca i kupaca.

burgi

Ovo je 8. Tehnomediina prodavnica u prestonici i na jednom mestu nalazi se sve što vam je potrebno za ugodan život od bele tehnike, čvrstog goriva, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, malih kućnih aparata, periferije, pokućstva, alata, baštenske opreme i mnogih drugih.

  n x

Tehnomedia je nagradila i obradovala svoje kupce poklonima izuzetne vrednosti. Frižider, televizor, mašina za sušenje veša, štampač i Marvo stolica uručeni su: Milošu Rustiću, Snežani Matović, Aleksandri Sopić, Predragu Stojanović, Gordani Grbić Mareš.

Miloš Rusić je na poklon od Tehnomedie dobio LG frižider GSL760SWXV, čija je vrednost 139 990 dinara. 

  n

Snežani Matović je u ime kompanije Tehnomedia prodavac uručio  Epson MF štampačem M2140 EcoTank ITS. Vrednost ovog aparata je 30 990 dinara.

  n

Aleksandra Sopić nije mogla da sakrije radost i sreću što je baš ona srećna dobitnica ovog izuzetnog poklona, HISENSE LED televizora H65U7B Smart 4K čija je vrednost 109 990 dinara.

  n

Predrag Stojanović je bio srećne ruke i dobio Bosch mašinu za sušenje veša WTH85203BY. Vrednost poklona je 71 990 dinara.

nagrada

Gordanu Grbić Mareš je Tehnomedia obradovala Marvo stolicom CH-106. Njena vrednost je 15 290 dinara.

Ne morate više da lutate, jer vam se sada sve nalazi na jednom mestu. Od malih kućnih aparata do velikih uređaja renomiranih svetskih brendova. Ovaj maloprodajni objekat se nalazi na odličnoj lokaciji i prostire na 250 kvadrata. Tehnomedia je idealno mesto za ljubitelje tehnike kojima je pored kvaliteta važna i pristupačnost cena i najbolji uslovi kupovine i plaćanja.

Radno vreme ovog maloprodajnog objekta u Beogradu na Terazijama u Kolarčevoj 7 je radnim danima i subotom od 9 do 21 sat, a nedeljom od 9 do 17 sati.

Kvalitet, rad i poverenje se uvek prepoznaju. To potvrđuje Tehnomedia koja je počela sa radom kao mala prodavnica bele tehnike, audio i video opreme u Zaječaru 2001. godine, a danas je jedna od vodećih kompanija u našoj zemlji. Trenutno Tehnomedia centar ima 50 maloprodajnih objekata u 31. gradu.

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n x
  n x
  n x
  n x
  n
  n
  n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *