Pobednički novi početak Tehnomedie u Fortuna ligi u Novom Sadu

Ekipa “Tehnomedie” sastavljena od kolega prodavaca iz Novog Sada u nastavku sezone u malom fudbalu startovala pobedom. Savladali su ekipu “Rekreativo” rezultatom 3:2.

Tehnomedia u nastavku sezone startovala pobedom. Kako na poslovnom tako i na sportskom terenu zabeležili smo još jedan uspeh. Tehnomedia – Rekreativo 3:2.

Naši igrači su ostavili trag na terenu i dokazali svoj potencijal već na startu takmičenja. Potezi koji su ostavili sve bez daha i energija koju je ekipa unosila u svaki trenutak igre doveli su do zaslužene pobede. Duh timskog rada, posvećenosti i strasti za fudbalom jasno je sijao na terenu. Naša ekipa je dokazala da se trud i pripreme isplate, te da su pravi rezultati mogući kada se talenat i timski duh sjedine u jedinstvenu kombinaciju. Ova pobeda predstavlja ne samo sportski trijumf, već i odraz zajedništva unutar naše kompanije. Radom, podrškom sa tribina i strastvenim navijanjem, svi su doprineli ovom uspehu.

“Odigran derbi kola super lige zasluženo je pripao našoj ekipi. Utakmica dve odlične ekipe donela je lepu utakmicu gde smo još jednom pokazali da imamo kvalitet i nadigrali smo jednu od najjačih ekipa super lige. Jak tempo, dosta šansi na obe strane, fenomenalne odbrane našeg golmana Dragutinovića, a i protivničkog golmana Kijanovića. Sve pohvale celoj ekipi svi su dali doprinos ovoj pobedi,” istakao je kapiten “Tehnomedie” Zoran Ignjatović.

   n

  • Za igrača utakmice proglašen je Veljko Bulatović iz našeg tima.
  • Tehnomedia je igrala u sastavu: Aleksandar Dragutinović, Dušan Jokić, David Radosavljević, Nemanja Predojević, Aleksandar Tanjga (1 gol), Veljko Bulatović (1 gol), Zoran Zdimirović (1 gol), Mihailo Kalaba, Dalibor Milosavljević, Ivan Vuković, Zoran Ignjatović.

U prošloj sezoni naša ekipa je bila najbolja i osvojila pehar i medalje i o tome smo pisali OVDE.

Ova pobeda je još jedan sjajan početak uspešnog putovanja naše ekipe kroz ligu. Fudbal je sport koji okuplja ljude i stvara uzbuđenje, a uspesi na terenu često mogu imati pozitivan uticaj i van stadiona. Tehnomedia tim predstavlja više od fudbalske ekipe – predstavljamo duh zajedništva i snage. Hvala svim navijačima koji su bili uz nas na stadionu i pružali nam snagu svojim prisustvom. Ova pobeda je i vaša pobeda! Nastavljamo napred sa pozitivnom energijom i odlučnošću. Čestitam našim kolegama iz Novog Sada na pobedi i želimo im mnogo sreće u nastavku takmičenja!

   n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *