Počela sa radom Tehnomedia na Voždovcu

otvaranje tehnomedia prodavnice

Počela je da radi Tehnomedia na Voždovcu, u novom prostoru, na staroj adresi: Vojvode Stepe 318. 

Povodom otvaranja, za sve kupce obezbedili smo do 4. marta popuste: 20% popusta za kupovinu malih kućnih aparata i 15% popusta na belu tehniku, televizore, audio video, IT i telefone. 

Radno vreme ove radnje je od 9-21 svakim radnim danom i subotom. 

Osim poklona, kao na svakom otvaranju nove radnje, darujemo vredne poklone!

  • Goran Filipović je dobio na poklon Bosch mašinu za pranje veša WAN24291BY. Njemu je nagrada pripala, jer je bio prvi kupac koji je obavio kupovinu u većoj vrednosti od 50 000 dinara.
image
  • Tatjani Stojčević je uručen poklon Tesla DLED televizor 40E325BF. Tatjana je imala najviše sreće, jer je kao 36. kupac obavila kupovinu sa računom preko 10 000 dinara.
image
  • Ljubomir Lukić je dobio Philips usisivač XD3112/09, jer je bio 72 kupac koji je obavio kupovinu sa računom većim od 10 000 dinara.
image

Utisci

Odlična atmosfera i veliko interesovanje posetilaca obeležili su otvaranje naše prodavnice na Voždovcu.

“Prvi utisak je odličan. Ova radnja mi se viša sviđa od one prethodne. Srećno i samo tako nastavite. Živim ovde u komšiluku i sigurno ću često dolaziti. Niko kao vi ne poklanja ljudima skupe poklone i svaka čast,” kazao je Vojkan Marković.

“Došla sam čim je radnja otvorena. Kupila sam nešto od kućnih aparata na popustu i valjda ću biti srećne ruke i da dobijem nešto na poklon,” rekla je Ivana Lazić.

“Iz Zemuna sam došla samo zbog otvaranja nove Tehnomedie i da budem iskrena zbog ovih skupih poklona koje dajete kupcima. radnja je prelepa, prodavci su ljubazni i samo tako nastavite,” podelio je sa nama svoje utiske Vojkan Marković.

Najbolje za svoj novac dobićete u Tehnomedia maloprodajnim objektima. U našoj kompaniji konstantno istražujemo potrebe potrošača i klijenata, pratimo trendove, stičemo nova znanja i želimo da vam u svakom trenutku budemo na usluzi i što bliže.

   n x
   n  x
image
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *