Kako da se zagreješ u hladnim danima uz pomoć BEURER proizvoda?

reklamni baner

Nakon napornog i hladnog dana potrebno je ugrejati se i opustiti. Nikada nije dovoljno toplo, ali zato neka Beurer pomagala mogu biti od pomoći.

Kada završite sve dnevne obaveze koje imate u kući i umirite se može se desiti da vam bude hladnije nego obično. Jedna od najvećih stavki u kućnom budžetu je račun za grejanje, ali to ne znači da je potrebno da vam bude hladno u domu i da se smrzavate. Imamo rešenje za hladne dane.

Dok ste napolju tokom hladnih dana koliko puta ste pomislili kako jedva čekate da uđete u toplu prostoriju da se zgrejete? Kada kažete – sada bih se tako uvila u neko ćebe. Šta ako vam kažemo da postoji posebno ćebe kojem možete da regulišete temperaturu kojom će da vas greje?

Električno ćebe – šta je to?

BEURER električno ćebe omogućava opuštanje i miran san u toplom krevetu. Modeli su u različitim veličinama, tako da odgovaraju svim dimenzijama kreveta. Ako se odlučite za grejni prekrivač za dve osobe, temperatura se može individualno podešavati kako bi se uživalo u personalizovanom grejanju. Upravljanje temperaturom je elektronsko, a prema zadatom nivou na upravljaču tačno se reguliše dovod toplote. Ona se ravnomerno raspoređuje u postelji i može se regulisati u nekoliko nivoa, a prijatan san je zagarantovan. Posebno je koristan za osobe koje pate od reume, slabe cirkulacije, bolova u kičmi… Temperatura može da se podešava pomoću daljinskog upravljača. Sve što treba da uradite je da ga ubacite u struju, podesite željenu temperaturu i uživate. Praktični su i laki za održavanje. Ukloni se perkidač i pere u mašini za pranje veša na 30°C. Mali su potrošači struje. Sigurni su i bezbedni za korišćenje sa BSS savremenim zaštitnim sistemom protiv pregrevanja.

Udvostrucite udobnost x

Da li ste znali da grejni masažer za stopala može da vas ugreje?

U proseku svakog dana pređemo 10 000 koraka i zato je važno da noge budu odmorne. Više nervnih završetaka je na stopalima u odnosu na bilo koji deo tela. U njima se nalazi više od 100 ligamenata, 19 mišića, 26 kostiju, 33 zgloba i oko 250 000 znojnih žlezda. Možda ste se zapitali nekada, kako da sačuvate svoja stopala? Bez obzira koliko je toplo u domu, noge su uglavnom hladne. Pustili ste TV ili udobno se smestili da čitate neku knjigu ili novinu, ali osećate se loše, jer su vam noge “smrznute i ledene”. Postoji odličan uređaj koji može da reši taj problem – grejni masažer za stopala.

Beurer grejni masažer stopala je 2 u 1 uređaj, jer u isto vreme pruža toplinu i može masirati stopala. Greje stopala sa nekoliko nivoa temeprature, a u isto vreme ih i masira zahvaljujući masažeru kojeg ima u sebi. Masaža stopala je izuzetno korisna za zdravlje. Mapa organa u telu se nalaze na stopalima. Ako se stopala redovno masiraju stimuliše se pravilan rad organizma. Osetićete kako se pojačava cirkulacija. Stres će nestati iz tela, a imunitet ojačati. Usled iscrpljenosti i napetosti takva masaža će vas relaksirati i opustiti celo telo. Verovali ili ne ogledalo zdravlja su stopala. Tu se nalaze sve tačke povezane sa organima i ako se masiraju poboljšaće se stanje organizma. Tokom masaže, masažer pritiska određene tačke na sopalima, pokreće organe i dovodi ih u stabilno stanje.

Toplota i masaža se mogu koristiti i odvojeno. Električni grejač za noge utoplitiće vas i zagrejati, a u isto vreme pozitivno uticati i na cirkulaciju. Aparat ima plišanu mekanu navlaku koja može da se skine i opere u mašini. Temperatura se kod svih ovih proizvoda za zagrevanje podešava pomoću daljinskog. Tabani će biti topli i izmasirani, a san bezbrižan i lep.

image  x

Kako grejni ogrtač radi?

Grejni električni ogrtač je snage 100 W i veoma topao. Može se koristiti i kao zagrejan pokrivač. Prozračan je i prijatan za kožu. Materijal je izuzetnog kvaliteta od super-flis vlakana. Temperatura se može podesiti u 6 nivoa. Posle 3 sata se isključuje automatski. Periv je u mašini na 30 stepeni i potrebno je samo da se ukloni prekidač.

image

Sa ovim BEURER proizvodima zaboravićete na hladne dane, opustiti se i uživati.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *