Otvora se Tehnomedia u Inđiji u Tržnom centru Vegas

reklamni baner

Svečano otvaranje je 9. marta a kupce očekuju popusti i vredni pokloni.

Potrošači iz Inđije i okoline od 9. marta imaće priliku da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta, u našoj novoj prodavnici i Tržnom centru Vegas (Vojvode Stepe 11, lokal 16).

Popusti i vredni pokloni

Svečano otvaranje počinje u 8 sati, a povodom otvaranja nove prodavnice, od 9. do 11. marta spremili smo dodatna sniženja – 20% popusta za male kućne aparate i 15% popusta na: belu tehniku, televizore, audio i video,  IT i telefone. Najsrećnije posetioce očekuju vredne nagrade:

  • Akumulatorski usisivač sa posudom Bosch BCS61BAT2.
  • Laptop Dell oem inspiron 3502 15.6″ fhd pentium silver n5030 4gb 256gb ssd win
  • Zvučnik Xplore xp8801 blaster.
x   T.

“Srećni smo što otvaramo 64. maloprodajni objekat u našoj zemlji i što sada možemo potrošačima u Inđiji da ponudimo naš širok asortiman proizvoda, proverenu i pouzdanu uslugu, povoljne cene, odlične uslove plaćanja i poverenje koje naša kompanija gradi 22 godine. Želimo da što većem broju kupaca približimo jedinstveno iskustvo kupovine u Tehnomedia prodavnicama,” navode iz menadžmenta kompanije.

Ponuda

Moderno uređena nova Tehnomedia prodavnica ima oko 250 kvadrata prodajnog prostora i nudi širok izbor uređaja i aparata za dom i poslovni prostor. Sve što vam je potrebno za ugodan život, od bele tehnike, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, malih i velikih kućnih i kuhinjskih aparata, periferije, pokućstva i mnogih drugih pronaći ćete na ovoj adresi. Pored redovnog asortimana i standardne ponude, uživaćete kupujući, a u isto vreme i uštediti u okviru akcija, ponuda niskih cena, ili tokom slavljeničkih popusta.

Radno vreme

Radno vreme ove prodavnice biće radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 9 do 17.

Tehnomedia centar se ovde ne zaustavlja. Nastavljamo sa širenjem svoje prodajne mreže, jer želimo da vam budemo što bliže i u komšiluku.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *