Pokaži svoju ljubav

baner pokaži svoju ljubav

Uskoro slavimo ljubav. Razmišljajte na vreme o poklonu za nju i njega.

Ljubav ima i zvanično svoj dan, a ona bi trebalo da traje minimalno koliko i sam život. U svakom slučaju taj dan vam može poslužiti kao povod da obradujete voljenu osobu. Dan zaljubljenih, 14. februar se proslavlja širom sveta. Ako ste prethodnih dana, nedelja i meseci propustili da svojoj drugoj polovini kao znak pažnje poklonite nešto, evo prilike za popravni.

Slavimo ljubav

Sigurni smo da vaša druga polovina želi da joj baš i tog dana pokažete da zauzima posebno mesto u vašem srcu. Zato obradujete tu osobu poklonom jer je vaša ljubav posebna. Pogledajte bolje oko sebe i videćete da je svuda oko nas ljubav. Srca na policama u mnogim prodavnicama, slatkiši u obliku srca, cveće, kozmetika, igračke, mnogi uređaji i aparati upakovani u srca.

poklon
 • Ako poklon pažljivo i dugo birate ili to radite u minut do dvanaest Tehnomedia je tu za vas. Nudimo odličan izbor uređaja i aparata za nju i njega. Izbor poklona može biti stresan, jer treba da pokaže na pravi način osećanja koja imate. Kao i svake godine i ove ćemo vam ponuditi posebne popuste i poseban i asortiman specijalno za Dan zaljubljenih. U svakom slučaju razmišljajte na vreme kakav bi to mogao poklon biti koji će usrećiti vašeg partnera i izmamiti mu osmeh.

Elektronski uređaj ili gadžet

Ako je vaša ljubav ljubitelj tehnike idealan poklon može biti elektronski uređaj ili gadžet. Ovi savremeni uređaji oduševiće ljubitelje tehnike. U našim Tehnomedia prodavnicama ili online možete pronaći odličan izbor raznih elektronskih uređaja najpoznatijih svetskih brendova. Slušalice, eksterne baterije, bežične zvučnike, kamere i ostali praktični pokloni sigurno će vašu drugu polovinu osvojiti na prvi pogled.

Sportska oprema

Za zaljubljenike u sport odličan poklon je nešto od fitnes sprava i rekvizita. Pilates ili yoga lopta, vijača, elastična traka, tegovi, Kettlebell, traka za trčanje, trenažer, sobni bicikl, klupa za trbušnjake, benč klupa, gladijator. Sa ovim korisnim poklonom nećete pogrešiti.

Sat

Sa ovim klasičnim poklonom napravićete dobar izbor i oduševićete svoju ljubav. Stalno će biti na ručnom zglobu i podsećaće na vas. Imamo sjajan izbor modela izuzetnog kvaliteta i dizajna.

Vaučer

Tehnomedia vaučer jer poklon koji će nju ili njega oduševiti. Nudimo na hiljade proizvoda, a ne morate vi da birate poklon kako ne biste pogrešili, već samo date vaučer. Ovo je odličan način da pokažete nekome da vam je do njega stalo. Možete izabrati poklon vaučer sa iznosom od: 1 000, 5 000 ili 10 000 dinara.

Uvek je teže izabrati poklon za njega. Ali trud će se isplatiti, verujte nam na reč. Ako je po prirodi manje romantičan rastopićete njegovo hladno srce i od kamena napraviti cvet. Nudimo vam poklone u skladu sa vašim budžetom, samo nas posetite i sigurni smo da ćete pronaći pravi poklon za voljenu osobu.

poklon, ruže i vino

Ne zna se tačno kako je baš 14. februar postao dan kada se slavi ljubav. Evo nekoliko pretpostavki:

 • Pravoslavna crkva 14. februara slavi Svetog Trifuna, koji je živeo u 3. veku posle Hrista i bio Hristov sledbenik. Imperator Dakoje ga je 250. godine usmrtio, prema legendi i taj dan njegove smrti se proslavlja kao vinogradarska slava u Srbiji -Trivundan, jer se veruje da ovaj svetac štiti vinovu lozu.
 • Rimokatolička crkva 14. februara slavi Svetog Valentina. Njega je pogubio imperator Klaudije II jer se protivio carevoj odluci da tokom ratovanja Rimski vojnici ne smeju da se venčaju. Pre nego što je pogubljen, prema legendi, Valentin je slepoj kćerki upravnika zatvora poslao opruštajnu poruku i potpisao sa “od tvog Valentina”. Desilo se čudo i devojka je progledala. Tako je i nastao: Dan Svetog Valentina, Valentinovo i običaj da muškarci ženama i devojkama pišu slatke poruke.
 • Dan zaljubljenih, 14. februar je prastari praznik. Boga Fauna, zaštitnika pastira slavili su staru Rimljani.
 • Za Dan zaljubljenih svake godine se razmeni oko milijardu čestitki, što je na svetu najveća godišnja razmena odmah posle Božića.
 • U SAD se pored Svetog Valentina, Dana zaljubljenih,14. februara obeležava i Dan posvećen samcima.
 • U Finskoj se tog datuma obeležava i Dan prijateljstva.
 • 14. februar je proglasio i zvaničnim praznikom engleski kralj Henri VII.
 • Lek za slomljeno srce je konzumiranje čokolade, savetivali su lekari tokom 1 800-tih godina.
 • Oko 35 miliona bombonjera u obliku srca se proda samo na Dan zaljubljenih svake godine.
 • U SAD se pošalje 89 miliona ruža na Dan zaljubljenih.
 • U Veroni, italijanskom gradu gde su živeli Romeo i Julija stigne oko hiljadu pisma u Julijinu kuću koja je omiljena turistička destinacija na Dan zaljubljenih.
poklon

Za najromantičniji datum u godini proglašen je upravo taj Dan zaljubljenih. Ljubav je potrebno pokazivati svakodnevno, a ne samo tog dana. Koristite svaku priliku i pokažite voljenoj osobi da vam je do nje stalo i da je volite. Ne štedite na osmesima, zagrljajima, poljupcima, lepim rečima. Dovoljna je i neka sitnica kao znak pažnje, podela svakodnevnih obaveza ili izvršavanje kućnih poslova u dvoje.

This image has an empty alt attribute; its file name is Add-7-1.jpg
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *