Pridružite se proslavi: Niske cene za rođendan Tehnomedia prodavnice u Kragujevcu!

kragujevac

Vreme je za veselje i radovanje, jer naša prodavnica u Kragujevcu slavi svoj rođendan! I kao gest zahvalnosti za vašu neverovatnu podršku tokom ovih godina, pripremili smo neodoljive akcija, popuste i niske cene.

Naša prodavnica u Kragujevcu koja se nalazi u Delta park-u u Save Kovačevića 27 slavi svoj 7. rođendan! Za tu priliku, spremili smo nešto posebno za sve vas koji ste nas podržavali i bili deo naše priče tokom svih ovih godina. Pozivamo vas da se pridružite proslavi i iskoristite fantastične ponude i popuste koje smo pripremili za vas.

Od 28. do 30. septembra, nudimo vam tri dana neodoljivih popusta na širok asortiman proizvoda iz sveta tehnike, uređaja i aparata za moderno domaćinstvo i radni prostor. Sve što vam je potrebno da opremite svoj dom ili poslovni prostor nalazi se na jednom mestu i to sada po posebno sniženim cenama, upravo zbog našeg rođendana. Ne samo da ćete uštedeti novac, već ćete pronaći i proizvode koji će vam olakšati svakodnevni život.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone.
blog x

Šta vas čeka tokom naše rođendanske proslave?

Ako sanjarite o novom pametnom telefonu, laptopu, tabletu ili drugoj tehnološkoj opremi, ovo je pravo vreme da ostvarite svoje snove. Smanjenje cena na širok asortiman elektronike će vas oduševiti. Opremite svoj dom najnovijim uređajima za kuću. Mašine za veš, frižideri, šporeti, usisivači i mnogi drugi aparati su dostupni po neverovatnim cenama. Bez obzira da li tražite kućne aparate, elektroniku, uređaje bele i crne tehnike ili bilo šta drugo, mi imamo sve na jednom mestu. Naš tim stručnih i ljubaznih prodavaca je tu da vam pomogne da odaberete pravi proizvod za vaše potrebe. Bez obzira da li vam je potreban savet oko tehničkih specifikacija ili praktičnih rešenja za vaš dom ili kancelariju, možete se osloniti na nas.

Ne propustite ovu priliku da obogatite svoj životni prostor i poslovni ambijent uz povoljne cene. Dođite u našu prodavnicu u Kragujevcu tokom proslave našeg 7. rođendana i budite deo ove posebne prilike.

  • Sa vama smo radnim danima i subotom od 9 do 21 sat, a nedeljom vam stojimo na raspolaganju od 9 do 18 sati.

Želimo da vam skrenemo pažnju na to da u Kragujevcu imamo ukupno tri prodavnice. Pored ove slavljeničke u Delta park-u, možete nas pronaći i u Big Fashion tržnom centru, kao i na adresi Kralja Petra Prvog 12.

Hvala vam što ste bili deo naše priče i što nas podržavate svih ovih godina. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom slavlju!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *