Proslavite sa nama i iskoristite posebne ponude i popuste

blog x

Proslavu rođendana 4 naše prodavnice u Beogradu, Pirotu i Dimitrovgradu obeležićemo popustima i posebnim ponudama za kupce.

Kada prodavnica slavi rođendan, to je uvek prilika za slavlje. Želimo da se zahvalimo kupcima i nagradimo ih popustima.

“Bez obzira da li ste naš stalni kupac ili ste tek otkrili njen šarm i šta sve nudi, rođendan je prilika da se pridružite slavlju i uživate u pogodnostima koje nude naši maloprodajni objekti,” poručuju iz marketinga naše kompanije.

Slavimo rođendan naših prodavnica 11. maja u: Beogradu (Auto-put za Zagreb 18, TC “Zmaj” Zemun), u TC “Zemun park” (Autoput za Novi Sad 124-126), Pirotu (Srpskih vladara bb) i Dimitrovgradu (Balkanska 34).

U periodu od 11. do 13. maja bićete u mogućnosti da uštedite značajne iznose na kupovinu proizvoda.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone. 

(Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.)

  • Beograd
x   T.

Našu prodavnicu u Tržnom centru “Zmaj” naći ćete lako. Nalazi se kod “Zmajeve” pumpe, u blizini McDonald’s-a na auto putu za Zagreb. Sve što poželite od tehnike, uređaja i aparata smešteno je na oko 900 kvadrata. Tim stručnih i ljubaznih prodavaca je spremno da vam izađe u susret i odgovori svakom vašem zahtevu i potrebi. Ako tražite sjajnu ponudu, verovatno ćete biti oduševljeni širokim izborom proizvoda po povoljnim cenama. Od kuhinjskih i kućnih aparata do elektronike, bele tehnike, it uređaja i još mnogo toga, odlične ponude su dostupne u gotovo svim kategorijama proizvoda. Uzimajući u obzir različite ponude i popuste, kupovina kod nas može biti pametna odluka koja vam omogućava da dobijete željeni proizvod po nižoj ceni ili čak uz neki dodatni bonus.

Radno vreme radnim danima i vikendom je od 9 do 21 sat.

  • Beograd
x   T.

Nalazimo se u ritejl parku u Beogradu u TC “Zemun park”. Do nas stižete jednostavno i lako. Tržni centar je na samom ulazu u grad iz pravca Novog Sada. Lokacija je između auto-puta Beograd-Novi Sad i starog Batajničkog druma, na auto-putu za Novi Sad od 124-126. Na samo nekoliko kilometara od centra Zemuna. Na jednom mestu je sve što je potrebno za ugodan život: od bele tehnike, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, it uređaja, malih kućnih aparata, periferije, pokućstva…

Radno vreme radnim danima i vikendom je od 10 do 22 sata.

  • Pirot

Nalazimo se u samom centu grada, preko puta Doma kulture. Na ovom mestu dobijate: pouzdanost, sigurnost, kvalitet i povoljne cene. Ovde možete pronaći gotovo sve što vam je potrebno za opremanje doma ili poslovnog prostora modernom i funkcionalnom tehnikom i uređajima. Bilo da tražite frižider, mašinu za veš, šporet, usisivač, klima uređaj ili bilo koji drugi kućni aparat, u prodavnicama bele tehnike možete pronaći širok izbor proizvoda različitih marki i modela. Ovo je neizostavna destinacija za sve koji žele da unaprede svoj životni stil i olakšaju svakodnevne obaveze uz pomoć tehnologije.

Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15.

  • Dimitrovgrad
x   T.

U Dimitrovgradu se nalazimo u glavnoj ulici, u blizini JP “Komunalac”. Kod nas možete doživeti nezaboravno iskustvo kupovine po super cenama. Obučeni prodavci će vam na stručan način pomoći pri odabiru savršenog proizvoda. Na ovoj adresi možete pronaći gotovo sve što vam je potrebno za opremanje doma ili poslovnog prostora modernom i funkcionalnom tehnikom i uređajima.

Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15.

Tehnomedia se ponosi svojom reputacijom prodavnice koja nudi odličan izbor uređaja, vrhunsku uslugu i povoljne cene. Obezbedili smo fantastične popuste kako bismo obeležili ovaj poseban događaj. Iskoristite priliku i kupujte po najboljim cenama.

Dobro došli!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *