Rođendanski šoping

baner za soping akciju

Popusti u Tehnomedia prodavnici u Forum šoping centru u Nišu.

Povodom rođendana Forum šoping centra u Nišu, 31. marta obezbedili smo slavljeničke popuste.

  • 20% popusta za kupovinu malih kućnih aparata i periferije i 
  • 15% popusta na belu tehniku, televizore, audio i video, IT i telefone.

Ovo je sjajna prilika za kupovinu novog uređaja, poklona za svoje najmilije ili da sebe počastite nečim lepim i korisnim. Rođendanski popusti omogućavaju uštedu prilikom kupovine i na taj način vam se zahvaljujemo za podršku i vernost.

Nudimo širok izbor artikala različitih kategorija po povoljnim cenama i najboljim uslovima plaćanja. Svi uređaji i aparati su izuzetnog kvaliteta. U svakom trenutku naši ljubazni i obučeni prodavci odgovoriće na svako vaše pitanje, pomoći oko izbora i pobrinuti se da budete zadovoljni.

Postoji nekoliko razloga zašto je dobro kupovati na popustu.

  • Uštedećete novac. Kupovina na popustu može biti odličan način da uštedite novac na proizvodima koji su vam potrebni ili želite da ih kupite. Ušteda je značajna u poređenju sa redovnim cenama i dobićete aparate koje želite po boljoj ceni.
  • Povećana vrednost. Kupovina sa popustom može vam dati veću vrednost za vaš novac. Na primer, ako kupujete nešto skuplje, popust vam može omogućiti da dobijete više proizvoda ili boljeg kvaliteta za istu cenu.
  • Prilika da isprobate nove proizvode. Ako ste zainteresovani da isprobate nove proizvode, a da ih platite po nižoj ceni ovo je odlična prilika.
x   T.

Radno vreme naše prodavnice radnim danima i vikendom je od 10 do 22 sata. Forum šoping centar se nalazi u samom centru Niša, u Obrenovićevoj 42.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *