Sa Bosch-om ste uvek na dobitku

x Bosch

Odlična Bosch ponuda očekuje vas u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Živite zdravo uz Bosch inovativna rešenja.

Sa Bosch-om ćete otkriti rešenja za zdrav život. Uživati u zdravoj ishrani i adekvatnom održavanju higijene doma zahvaljujući sjajnoj ponudi Bosch kućnih aparata iz Tehnomedia asortimana. Sve je moderno, praktično i zdravo.

Ako ste odlučili da opremite dom ne morate mnogo da lutate i razmišljate, jer sve što vam je potrebno naći ćete u Bosch-u. Uređaji za kuvanje i pečenje, pranje i sušenje veša, sudova, hlađenje i zamrzavanje, kuhinjski roboti, mali i veliki kućni i kuhinjski aparati, aparati za pripremanje kafe, doručkovanje, pomoć kod kuvanja, čišćenje poda.

Najbrže i najlakše ćete pripremiti obroke pomoću Bosch malih kućnih aparata. Prelepog modernog dizajna izuzetnog kvaliteta ovi aparati su moćni i dugotrajni. Pronađite po svojoj meri: peglu, sokovnik, multipraktik, mikser i još mnogo toga.

image

U ovom periodu mašina za sušenje veša vam je neophodna. Izaberite Bosch i nećete pogrešiti. Blag topao vazduh, pametni programi i bubanj je konstruisan tako da štiti tkanine. Ove mašine koriste toplotnu pumpu odnosno zadržavaju i ponovo upotrebljavaju vrući ispušteni vazduh i tako se dobija veći deo energije za naredni postupak sušenja. Samim tim i ušteda energije je velika.

Sa Bosch uređajima za pripremu i spremanje obroka bićete prezadovoljni. Ugradne rerne su izuzetne i imaju mnoge funkcije i bezbroj mogućnosti. Tako na primer u zavisnosti od modela rerne, možete birati između 40 recepata. Jednostavno podesite rernu na displeju, unesite dodatnu težinu jela i pritisnite „start“. Svako jelo biće uspešno pripremljeno jednostavnim dodirom dugmeta.

Bosch ploče za kuvanje su savršene. Predstavljaju kombinaciju najnovijih tehnologija Bosch indukcionih ploča i aspiratora u jednom aparatu.

Bosch usisivači su kvalitetni i moćni, a pružaju prvoklasne rezultate prilikom čišćenja. Pogodni su za osobe sa alergijama, zahvaljujući na primer hepa higijenskim filterima. Sa frižiderima i zamrzivačima ovog brenda bićete prezadovoljni.

image

Bosch mašine za pranje, za sušenje i za pranje i sušenje veša su jedinstvene i posebne. Odlikuju ih brojne inovativne tehnologije kao što su dodatni programi i funkcije koje osiguravaju maksimalan komfor pri korišćenju aparata.

Sa Bosch sudo mašinama zauvek ćete reći zbogom ručnom pranju posuđa.

Fantastične Bosch cene i sjajni uslovi kupovine i plaćanja pronaći ćete jedino u Tehnomedia maloprodajnim objektima, jer Tehnomedia je totalno drugačija o drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *