Samsung nedelja

samsung tv jan  x blog

Pravo je vreme za kupovinu televizora. Izaberite Samsung i za veću dijagonalu platite nižu cenu.

Želite da kupite idealan televizor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe? Predlažemo vam Samsung. Ovaj moćan i kvalitetan TV postaće vaš najbolji prijatelj. Krase ga savršena slika očaravajućih boja, vrhunski zvuk i elegantan dizajn.

Kakva je ova akcija?

Izaberite veći Samsung televizor i platite ga po ceni manjeg.

  • Kupite i platite televizor od 50″ UHD i nosite kući veći televizor od 55″.
  • Platite televizor od 55″ QLED i nosite kući televizor veće dijagonale od 65″.

Do kada traje akcija?

Ova akcija traje samo ove nedelje, od 31. januara do 6. februara u svim Tehnomedia prodavnicama kao i za online poručivanje.

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: karticom (prilikom kreiranja online porudžbine), uplatnicom, gotovinom (priliom isporuke robe), web kreditom.

Zašto Samsung TV?

SAMSUNG UE55AU8072UXXH

Sve ono što ste oduvek sanjali da možete da dobijete od televizora, omogućiće vam Samsung. Neverovatan doživljaj gledanja pružiće vam jedinstvena Samsung tehnologija, inovativne mogućnosti i neverovatnu kombinacija unapređenog kvaliteta slike i zvuka. Ovi uređaji su tanki i izgledaju prelepo zahvaljujući minimalističkom vrhunskom dizajnu. Ekran je sveobuhvatan. Zvuk je prilagodljiv, jasan i čist, a prikaz boja na ekranu vrhunski.

Sa Samsungom ćete uživati u oštrim i jasnim slikama i zahvaljujući 4K rezoluciji videćete i najsitnije detalje u svakoj sceni. Te prirodne boje prikazuju detalje toliko jasno da sve deluje kao da gledate uživo. Oštrine, nivoi kontrasta sve je besprekorno. Ovi televizori pružiće vam bioskopski doživljaj koji će vas ostaviti bez daha. Osim gledanja televizijskog sadržaja ovi televizori omogućavaju surfovanje po društvenim mrežama i internetu.

SAMSUNG QE65Q80AATXXH

QLED je najkompletnija od svih televizijskih tehnologija. Vrhunski prikaz boja dočaraće vam quantum dot tehnologija, 4K rezolucija, ambijentalni način rada i fantastična reprodukcija zvuka. Ugrađeni svetlosni senzor detektuje nivo osvetljenosti u okolini i automatski vrši podešavanje televizora. Na vama je samo da sednete, opustite se a Samsung QLED će uraditi svoje. Verovali ili ne jedna boja ima milijardu nijansi. Sa stopostotnim volumenom prikaza boja svaka boja je stvarno vidljiva u bilo čemu što gledate.

Dizajn

Ekran izgleda beskonačno bez vidljivih granica. Crne ivice su smanjene toliko da će vam se učiniti i da ih nema, a ultratanki okvir vam pruža neverovatno iskustvo gledanja. S obzirom da će vam se učiniti da su ivice skoro nevidljive onda vam ništa neće skrenuti pažnju sa sadržaja koji se emituje.

U Tehnomedai prodavnici, niža cena za veću dijagonalu

Iskoristite ovu jedinstvenu akciju u Tehnomedia prodavnicama i kupite veliki TV po ceni manjeg. Dobićete spektakularni kvalitet slike, savršen zvuk i lep dizajn.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *