Savršen poklon za Dan zaljubljenih

blog x   T.

Uživajte u Danu zaljubljenih uz čašu vina i poseban poklon iz Tehnomedie za voljenu osobu. Stvorite nezaboravne trenutke pune ljubavi i radosti.

Bliži se Dan zaljubljenih. Niste sigurni šta da poklonite voljenoj osobi? Pogledajte izbor iz naše ponude ili nas posetite. U bilo kom trenutku možete naručiti željeni aparat i online.

  • Specijalna ponuda traje u periodu od 5. do 15.februara.
foto blog  x

Zaljubljeni širom sveta pripremaju se za najromantičniji dan u godini – 14. februar, Dan zaljubljenih, kada srca kucaju u ritmu ljubavi. Dok pravoslavni vernici slave Svetog Trifuna, a katolici Svetog Valentina, jedno je sigurno: ljubav je u vazduhu, a pokloni su neizostavan deo proslave.

  • Iz naše bogate ponude ističemo vrhunske aparate za negu i lepotu od poznatih brendova poput Philipsa, Brauna i Rowente. Ovi brendovi su sinonim za kvalitet i inovaciju u oblasti lične nege i lepote. Naš asortiman uključuje širok izbor proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe korisnika. Bez obzira da li tražite fen za kosu, epilator ili električnu četku, kod nas ćete pronaći ono što vam je potrebno.

Ako ste propustili priliku da pokažete svoju pažnju u prethodnim danima, sada je vreme za popravni! Zaista, šta bi bio Dan zaljubljenih bez osmeha koji izmami pažnja i poklon koji otopi srce voljene osobe? Upravo je sada vreme da pokažete svoju iskrenu ljubav i brigu. Otkrijte tajne želje svog partnera tako što ćete zajedno istražiti fantastičan asortiman Tehnomedie, gde se nalaze uređaji za negu, lepotu, ali i sjajni kućni aparati.

Ako ste u dilemi ili niste sigurni šta da poklonite voljenoj osobi, ili jednostavno ne možete da se odlučite, ljubazni i stručni prodavci Tehnomedie su tu da vam pruže pomoć. U našim prodavnicama, pripremili smo širok spektar izbora poklona kako za nju, tako i za njega. Znamo da darovi trebaju biti pažljivo odabrani i dati iz srca i zato naš tim prodavaca će vam rado pomoći u izboru poklona koji će oduševiti vaše voljene.

Ukoliko se dvoumite u vezi izbora poklona i želite osigurati da će osoba biti zadovoljna, predlažemo da razmotrite Tehnomedia poklon vaučer kao savršeno rešenje.

  • Zanimljivosti

Više od 1 500 godina postoji Dan zaljubljenih, ali je slavljen i pre toga. U starom Rimu, praznik su nazivali Lupercalia, dok su u staroj Grčkoj organizovali rituale u čast boga Pana.

Legenda o Svetom Valentinu, zaštitniku zaljubljenih, dodatno obogaćuje istoriju ovog praznika. Priča kaže da je Valentin, umesto vojnika, pisao ljubavna pisma i darivao cveće mladim ženama, te organizovao tajna venčanja za vojnike. Kao rezultat, bio je osuđen na smrt, ali je pre pogubljenja napisao dirljivo pismo slepoj ćerki svog čuvara koje je izlečilo njenu slepoću. Odatle je potekla tradicija pisanja ljubavnih pisama koje se često razmenjuju 14. februara.

Ne zaboravite, ljubav se pokazuje delima. Neka Dan zaljubljenih bude vaš dan ljubavi, mašte i originalnosti. Pokažite svojoj voljenoj osobi koliko vam znači, ne samo danas, već svakog dana. Srećan vam Dan zaljubljenih!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *