Savršenstvo se zove Hisense laser TV

x Hisense

Ako ste se pitali kako izgleda savršen televizor odgovor stiže od Hisense-a.

Model sa oznakom Hisense Laser televizor H100LDA Smart 4K je besprekoran. Pruža realan doživljaj i idealan nivo detalja. Gledajući ovaj TV shvatićete šta znači kada televizor ima oštru sliku sa odličnim doživljajem dubine.

Odlična vest stiže iz kompanije Hisense i Tehnomedie. Ovaj idealan televizor sada može biti vaš po neverovatno povoljnoj ceni. Do kraja septembra je cena ovog TV uređaja snižena i zato požurite do Tehnomedie po svoj uređaj.

Hisense televizor je jednostavno briljantan a sastoji se od pametnog projektora u kombinaciji sa ekranom od 100″. Slika od 100 inča je ono što će vas zadovoljiti u potpunosti. Ovaj laser Tv je dizajniran za kućnu upotrebu. Treba naglasiti da za razliku od većine projektora Hisense ima ugrađeni TV tjuner i to ga čini laserskim televizorom, a ne samo projektorom ili monitorom. Sistem uključuje ugrađene zvučnike kao i posebni bluetooth subvoofer sa napjanjem.

Od Blu-ray Disc™ sadržaja i standardnog TV programa do web video zapisa i klipova sa pametnog telefona kvalitet slike je fascinantan. Slika je oštra i duboka i imaćete osećaj kao da ste akter u centru zbivanja. Učiniće vam se kao da je sve realno i da se dešava oko vas. Za to je zaslužna visoka 4K – Ultra HD (3.840 x 2.160) rezolucija ekrana. Kvalitet slike je visok tako da možete da sedite i bliže ekranu a ponekad ćete imati osećaj kao da ste u bisokopu. Ovaj laser Tv Hisense 100″ je osetljiv zahvaljujući zdravoj količini lumena, dizajnu i ekranu. Slika je oštra i zadivljujući čista i jasna. Ima veoma svetao laserski motor. Hisense velika savršena slika vas uranja u sadržaj. Ovaj televizor ima vrlo širok ugao gledanja. Boje su dosledne bez obzira na to kako sedite uspravno ili u stranu.

Daje veći opseg osvetljenja za razliku od onih običnih, standardnih televizora. Naime, pozadinsko osvetljenje koje je raspoređeno iza ekrana televizora slici daje upečatljiv kontrast, jer tamo gde je najpotrebnije usmerava svetlo. Nivo osvetljenja je veoma visok a crna boja se dublje prikazuje.

hisensetv

Uz Hisense Laser televizor H100LDA Smart 4K imaćete neverovatan osećaj ne samo gledanja nego i slušanja. Zvučnici 2x 10W emituju zvuk koji će vas očarati. Doživljaj slušanja je neverovatno jasan. Ovaj TV je jednostavno napravljen samo za vas, za gledanje i slušanje.

Mnogo je oznaka na uređajima za koje vam i nije baš jasno šta znače. Potrudili smo se da vam jednostavno objasnimo. Televizor je 4K Ultra HD sa rezolucijom 3840×2160 piksela. Odnos stranica je 16:9. Ova rezolucije je ultra visoka. 4K UHD ima na primer duplo višu horizontalnu i vertikalnu rezoluciju od 1080p HDTV formata, sa 4 puta više piksela ukupno.

Povezivanje je lako. Jednostavno 4 HDMI priključka omogućavaju da se TV poveže sa DVD, Blu-ray, i drugim media plejerima, dok će VGA D-sub analogni priključci omogućiti kompatibilnost sa nekim uređajima koji su stariji.

Pored toga ovaj Hisense televizor je modernog tankog dizajna i uklopiće se u vaš dom.

Uz ovaj TV uređaj dobijate: daljinski upravljač, Wireless Subwoofer, Panel, Laser-projektor.

Bićete bezbrižni sa ovim televizorom jer dobijate 5 godina garancije.

Hisense je kineski proizvođač fokusiran na elektroniku, pametne telefone i uređaje. Njihova popularnost ubrzano raste i odlično su se pozicionirali na tržištu zahvaljujući kvalitetu.

Iskoristite ovu veliku septembarsku akciju u Tehnomedia prodavnicama i nabavite Hisense Laser televizor H100LDA Smart 4K po najnižoj ceni do sada. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *