Sencor akcija

Sencor x

U Tehnomedia prodavnicama velika Sencor akcija 20% popusta na celokupan asortiman do 26. decembra. Dobijate i 100% garancije za povraćaj novca do kraja januara 2022. godine ukoliko niste zadovoljni aparatom.

Sencor popusti 20%

Vreme je za kupovinu i uštedu. Nudimo vam odlične proizvode po super cenama i na sjajnom popustu. Sencor asortiman je na popustu od 20 % do 26. decembra. Opremite svoj dom, kuhinju i sebe kvalitetnim Sencor proizvodima po neverovatno niskim cenama.

Sencor 100% garancije i povraćaj proizvoda

Prilikom kupovine dobijate i 100% garancije za povraćaj novca do kraja januara 2022. godine ukoliko niste zadovoljni aparatom ili uređajem. Celokupan iznos kupoprodajne cene proizvoda vam se vraća u roku od 60 dana od kupovine.

Mali kućni aparati na popustu 20%

Imate namirnice, želju i volju da pripremite nešto od jela, ali vam nedostaje ono glavno. U kuhinji su vam potrebni mali asistenti kako bi sve što spremite od jela bilo besprekorno. Slane ili slatke đakonije, zdravi šejkovi, ukusni obroci i za sva ostala velika dela neophodni su vam mali kuhinjski aparati Sencor.

Nudimo vam najbolje, a to su Sencor mali kućni aparati koje možete sada kupiti na popustu. Veoma su praktični, funkcionalni, kvalitetni i prelepog dizajna. Za kratko vreme i bez napora završićete posao. Pomoću najnovijih aparata možete ispeći hleb, napraviti kolače, skuvati kafu, napraviti sok… Svako će pronaći odgovarajući aparat za svoje potrebe i zato požurite do Tehnomedie.

Koji su mali kućni aparati na popustu?

*Aparati za kafu

*Aparati za vodu

*Blenderi

*Cediljke za citrusno voće

*Mesoreznice

*Mikseri

*Multipraktici

*Pekare

*Rešoi

*Roštilji i grilovi

*Seckalice

*Sokovnici

*Specijalizovani kuhinjski aparati

*Aparat za vafle

*Aparat za pirinač

*Aparat za mleko

*Aparat za penjenje i grejanje mleka

*Tosteri

Aparati za kuću i lepotu na popustu 20%

Bez kućnih aparata ne možemo. Aparati za tretiranje vazduha u ovo doba korone su vam neophodni. Higijena i zdravlje nemaju cenu i zato je važno da imate odlične Sencor ručne usisivače, paročistače i pegle. Ako želite da znate kolika je temperatura i koje su ostale temperaturne vrednosti onda će vam neophodne podatke pružiti Sencor meteorološka stanica. Najpreciznija vaga za merenje je upravo ovog brenda. Naravno morate malo i da se opustite i zabavite, a sa radio cd uređajima, satovima i aparatima i tranzistorima nećete pogrešiti.

Sencor fenovi, figara i prese postaraće se da uvek izgledate lepo i negovano, a vaša kosa zdrava i sjajna. Trimeri Sencor će vam pomoći da uvek budete uredni i lepi, a izuzetnog su kvaliteta, dok je rukovanje jednostavno.

Spisak Sencor kućnih i aparata za lepotu na popustu

*Aparati za tretiranje vazduha

*Meteoroloske stanice

*Fenovi

*Figaro

*Pegle

*Paročistači

*Prese za kosu

*Radio cd uređaji

*Radio satovi

*Radio tranzistori

*Aparat za održavanje garderobe

*Sencor uređaj za pranje prozora

*Sencor oralni tuš

*Aparat protiv letećih insekata

*Trimeri

*Usisivači

*Vage

Iz bogate Sencor ponude izdvajamo: cediljku za citrusno voće, mesoreznicu, paročistač i trimer za kosu.

SENCOR SCJ 1051GR

Sencor cediljka

Ovu cediljku za citrusno voće jednostavno morate da imate, jer je ovo jedan od najkorisnijih proizvoda. Cediljka je pogodna za ceđenje manjih i većih voća. Poseduje i poklopac, tako da kada je ne koristite samo je poklopite i neće padati prašina. Snage je 40W, a kapacitets 700 ml. Okreće se u oba smera radi potpunog ceđenja soka iz pulpe. Ima i mrežicu za filtriranje i za zadržavanje voćne pulpe i semenki. Održavanje je jednostavno, jer su delovi odvojivi i lako se peru.

SENCOR SFS 1001GR

Sencor mesoreznica

Idealna je za sečenje suhomesnatih proizvoda, ali i više od toga, jer možete iseći pomoću nje i sir, hleb i drugo. Ovaj aparat će vam olakšati i ubrzati posao u kuhinji. Ima odvojiv disk za sečenje od nerđajućeg čelika, promenjive točkiće za podešavanje širine sečenja kao i preklopnu osnovu. Tu je i ugrađena zaštita za palac, kao i delovi poput: posude za hranu, dodatka za guranje hrane, diska za sečenje. Oni se skidaju, tako da je čišćenje i pranje olakšano, a rukovanje je bezbedno. Njegova snaga je 150 W.

SENCOR SSC 3001YL

Sencor paročistač

Jednostavan je za rukovanje i kompaktnog dizajna. Ekološki je aparat i izbegava se upotreba hemikalija prilikom čišćenja. Posebno je pogodan za čišćenje hrapavih površina. Verovali ili ne čak 99% poznatih vrsta bakterija čisti i odstranjuje. Rukovanje aparatom je olakšano zahvaljujući posudi za vodu koja je izrađena od aluminijuma. Odličan je izbor za pranje stakla, podova, kuhinjskih površina, odeće, nameštaja, rerni, roštilja, enterijera automobila, igračaka, lavaboa i slično. Od nastavaka ima: pravu mlaznicu, zakrivljenu mlaznicu, fleksibilno crevo, mop sa krpom, kružnu četku za stakla i ogledala. Ima i mogućnost sigurnog zaključavanja tako daje sprečeno neželjeno ispuštanje pare. Vodu zagreva brzinom od 2, 5 minuta, a maksimalni pritisak je 3 bara.. Kapapcitet aparata je 350 ml, a snage je 1 000 W.

SENCOR SHP 211SL

Sencor trimer

Trimer poseduje sečivo od nerdjajućeg čelika. Možete podesiti dužinu šišanja na samom aparatu-ručici. Drška je ergonomski prilagođena tako da je rukovanje jednostavno u svim pravcima. Šišanje možete podesiti pomoću 4 dodatka za češljanje od 3, 6, 9 i 12 mm. Ima dugme za podešavanje dužine dlake prilikom šišanja bez dodatka. Aparat je idealan i za putovanja. Korišćenje je prijatno, a upotreba jednostavna.

O brendu Sencor

Sencor kompanija je nastala kasnih 1960-ih godina u Japanu u toku velike tehnološke revolucije. Sencorovi proizvodi su kvalitetni i atraktivni. “Sencor” na japanskom znači “hiljadu srca”. Počeli su sa proizvodnjom audio uređaja. Nakon preseljenja u Evropu 90-ih godina počeli su da šire svoju delatnost i proizvode razne kućne uređaje. Japanska upornost i kvalitet su dali odlične rezultate pa danas obuhvataju više od hiljadu proizvoda i po prodaji malih kućnih aparata su na prvom mestu. Prisutni su u više od 25 zemalja širom sveta. Filozofija brenda odpočetka je usmerena ka ljudima, ljubaznosti i proizvodima koji su udobni za upotrebu.

Sencor proizvode osim besprekornog kvaliteta i inovativnosti odlikuje i savršen dizajn, a veliku pažnju pridaju i pakovanju. Sencor proizvodi su dostupni u raznim bojama tako da će se uređaji odlično uklopitu u vaš dom ili kuhinju kao i vašu ličnost. Veliku pažnju posvećuju i detaljima i nijansama boja koje su standardizovane. To znači da možete u istoj nijansi boje kupiti različite proizvode.

Sencor vodi računa o životnoj sredini i zaštiti klime. Poseduju sertifikat ECO Ecological Compani.

Vreme je za Sencor kupovinu i uštedu

Sencor nudi proizvode besprekornog kvaliteta, prelepih boja i originalnog dizajna. Sa njima će vam svakodnevica biti olakšana i lepša. Sada mogu biti vaši po nižoj ceni.

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom. Besplatna isporuka za online porudžbine važi za kupovine veće od 2 500 dinara.

Posetite Tehnomediu i kupite Sencor aparat po super ceni. Iskoristite akciju 20% popusta u periodu od 13. do 26 decembra. Do kraja januara naredne godine ako ne budete zadovoljni kvalitetom ili radom aparata ili uređaja možete ga vratiti a svoj novac dobićete natrag, jer vam Sencor daje 100% garancije za povraćaj novca. Ovakva prilika se ne propušta. Požurite!!!

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *