Sony TV vikend akcija

sony tv jan x blog

Vikend akcija za Sony televizore u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Iskoristite ovu povoljnost i po neverovatno povoljnoj ceni kupite savršen televizor.

Svaki dom ima televizor, a možda je sada pravo vreme da nabavite novi. Počela je specijalna akcijska ponuda televizora Sony i pravi je trenutak da najbolji kvalitet i savršenstvo dobijete po nižoj ceni. Kupite i uštedite. Maksimalan izbor Sony televizora po minimalnim cenama očekuje vas ovog vikenda u Tehnomedia prodavnicama.

Supersonične cene

Uvek idemo u korak sa tehnološkim novitetima i zato se trudimo da potrošačima pružimo najbolje iz ponude. Ovog vikenda po top cenama možete kupiti odabrane modele Sony TV. U ponudi su modeli veličine: 32″, 43″, 48″, 49″, 50″ 55″, 65″, 75″ i 85″.

Zašto Sony TV?

Zato što su televizori ovog japanskog brenda pametni. Savršeni su i vrhunskog kvaliteta i dizajna. Poseduju brojne mogućnosti, a slika i zvuk su besprekorni. Funkcionalni su i inovativni, a izgledaju prefinjeno i luksuzno. Imaćete bioskopski doživljaj i jedan novi pogled na svet prepun detalja. Idealan zvuk i slika raskošnih boja su u savršenoj harmoniji. Svaka slika će oživeti pred vašim očima i postati realna. Svaka senka biće verno reprodukovana. Sony spaja izuzetnost 4K prikaza sa bojama, detaljima i sjajem velikog dinamičkog opsega. Ugao gledanja je 178° tako da ćete u svakom momentu bilo gde da se nalazite imati odličan pregled.

Sony nam prikazuje novi svet filma, muzike, igara, aplikacija uz besprekoran kvalitet slike i zvuka. Televizori ovog brenda zadovoljiće vašu radoznalost i pružiti maksimalnu udobnost gledanja.

Koje mogućnosti imaju ovi uređaji?

Slika je kristalno jasna, a osvetljenost blistava. Zvuk je takođe besprekoran. ClearAudio+ automatski fino podešava zvuk televizora kako biste dobili okružujući i inspirišući zvuk koji se prostire svuda oko vas. Muzika i dijalog čuju se jasnije. Jedinstvena 4K tehnologija, zajedno sa snažnim okružujućim zvukom iz višesmernog Live zvučnika, garantuje idealan spoj moćnog audio iskustva i vrhunskog kvaliteta slike za bioskopski doživljaj u domu. Pomoću opcije Smart, televizor možete koristiti i kao računar. Opremljeni su konektorima poput: USB, HDMi, Audio i Video. Ovi pametni televizori su idealni i za gledanje filmova u 3D tehnologiji, a 3D naočare se povezuju putem bluetooth veze sa uređajem. Opremljeni su konektorima poput: USB, HDMi, Audio i Video.

Garncija 5 godina

Sa Sony televizorom bićete mirni godinama, jer dobijate i dugogodišnju sigurnost i bezbrižnost, odnosno garanciju u trajanju od 5 godina. Pravo na produženu garanciju (2+3) ostvarićeje jednostavno. Uz kupljeni TV uređaj dobijate aktivacijski listić koji sadrži jedinstveni aktivacijski kod, sa kojim se prijavljujete na web stranicu www.sony.eu/activation.

Vreme trajanja akcije

Akcija je ovog vikenda, od 28. januara do 31. januara.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i postanite vlasnik Sony televizora. Možete kupovinu obaviti u jednoj od 59 prodavnica u našoj zemlji ili online. Podsećamo da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *