STRAVA POPUSTI

x

Povodom Noći veštica, Tehnomedia vam poklanja trodnevne strava popuste.

Nemojte se prepasti i uplašiti kada ugledate Hallowen cene u Tehnomedia online šopu. Obradujte sebe i one koje volite nekim uređajem ili aparatom iz naše bogate ponude.

Akcija popusta

Akcija strava popusta 47 kategorija proizvoda u Tehnomedia online šopu povodom noći veštica traje 3 dana, od 30. oktobra do 1. novembra 2021.

Spisak straaaaaaašnih Tehnomedia popusta!!!

Vreme je za šoping i iskoristite ovu jedinstvenu ponudu, jer ćete uštedeti znatnu sumu novca. Pogledajte i izaberite proizvod po svojoj meri.

Obezbedili smo Šok Halloween cene za: Akcione kamere, Antene, Aparate za brijanje. Aparate za tretiranje vazduha, Aspiratore, Auto zvučnike, Av kablove i adaptere, Desktop računare, Dvoglede, Eksterne hard diskove, Epilatore, Fotoaparate, Frižidere, Graficke table, Gramofone, It kablove i adaptere, Mašine za pranje i sušenje veša, Mašine za pranje veša, Mikrofone, Miseve, Mobilne telefone, Monitore, Muzičke linije, Nosače, Opremu za mobilne telefone i tablete, Opremu za održavanje uređaja, Pegle, Produžne kablove, Punjače, Radio cd uređaje, Radio tranzistore, Rasvetu, Računarske komponente, Slušalice, Tablete, Tastature, Televizore, Ugradne mašine za pranje sudova, Ugradne ploče, Ugradne rerne, Usb flash memorije, Usisivače, Vage, Web kamere, Zamrzivače, Zvučnike za kompjuter,Čitače kartica.

Ono što odavno priželjkujete kupite sada na straaaava popustu. Akcija važi samo za online kupovinu. Podsećamo vas da su načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, ili web kreditom. Očekujemo vas!!!

Mi smo totalno drugačiji od drugih!!! Proverite.

O Halloween

Noć strave i straha se proslavlja u celom svetu poslednjeg dana, odnosno noći oktobra. Taj dan, 1. novembar je za tadašnje Kelte predstavljala kraj žetve i početak nove godine. Ime Halloween vuče korene od imena keltskog praznika pod nazivom “veče svih svetih” – “All Hollow’s Eve”. Te noći mnogi pokažu svoju kretivnost i originalnost šminkom, maskama i kostimima. Na ulicama tog dana možete sresti zimbije, veštice, vampire, kostura i razna čudesa. Na taj način obučeni u te kostime i praveći veliku buku ljudi su verovali da će oterati te utvare i pobediti strah od susreta sa mrtvim precima. Po verovanju se baš ove noći duše mrtvih među žive vraćaju.

Mnogo je mitova i priča o poreklu. Pored toga da su koreni u paganskim običajima naroda sa prostora Irske do predanjao bogu smeti Samhain. On je dozvoljavao mrtvim dušama da posete domove voljenih. Tada su molili za hranu, a surova kazna čekala je one ko bi odbio da nahrani i ugosti izgladnelu dušu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *