Sve počinje u Hansa kuhinji

hansa ugradna x blog

Mesto u domu prema kome vode svi putevi je kuhinja. Sve se dešava u njoj. Ispijanje kafe, obedovanje, važni razgovori, proslave. Hansa vam nudi najbolje uređaje za opremanje.

Centralno mesto svakog doma je kuhinja. Ona povezuje ukućane i centralno je mesto porodičnih okupljanja, slavlja, mesto gde se obavljaju važni razgovori ili jednostavno opušta. Zato je potrebno da je opremite kako bi bila funkcionalna, udobna i prijatna. Hansa je odličan izbor.

Zašto Hansa?

Hansa nudi izuzetan kvalitet, sigurnost i dizajn. Dobijate 5 godina garancije (2+3). Izaberite besprekorne ugradne ploče, rerne i setove, kao i frižidere po svojoj meri. Pomoću kuhinjskih uređaja Hansa, pripremaćete i najkomplikovanija jela lako i brzo, a kuvanje će postati vaše zadovoljstvo. Hansa uređaji za rashlađivanje olakšavaju skladištenje hrane održavajući konstantno nisku temperaturu. Zahvaljujući NoFrost tehnologiji, zaboravićete na naporna odmrzavanja, jer će on sve sam uraditi. Namirnice će u ovom uređaju dugo trajati i biti sveže, a svi vitamini, minerali i hranljive materije biće sačuvani.

Koje uređaje da izaberem?

Za koji god Hansa model da se odlučite, nećete pogrešiti. Možete na primer izabrati ugradnu ploču BHCI 65123030, ugradnu rerenu BOEI68182, ugradni set 2 u 1 rernu i ploču BCCI64561, i frižider BK316.3 FA.

Zašto Hansa frižider?

Hansa frižideri su fleksibilni i ekonomični. Možete podesiti visinu odeljaka s unutrašnje strane vrata, ili čuvati hranu u namenjenim fiokama. Police možete jednostavno prilagoditi i namestiti, a specijalna ivica sprečava da prosute tečnosti kaplju na proizvode koji se čuvaju ispod njih. 

Hansa modeli poseduju brojne funkcije. SuperCool funkcija omogućava da se veliki broj proizvoda brzo ohladi. Pošto jednom dođe do zadate temperature, funkcija će se automatski isključiti. SuperFreeze funkcija dovodi do trenutnog zamrzavanja. Ovo rešenje skraćuje vreme zamrzavanja na apsolutn i minimum, tako da svi čuvani proizvodi zadržavaju svoju hranjivu vrednost. Pošto uređaj dođe do zadate temperature, funkcija će se automatski isključiti. Hansa frižideri se isporučuju sa posudama koje su namenjene određenim proizvodima. Sveža hrana ostaje sveža do tri puta duže u ovim posudama. Čuvaju i ukus i hranjivu vrednost hrane. VitControl Plus vam omogućava da stvorite specijalnu sredinu koja je idelna za voće i povrće. Samo podesite vlagu koja odgovara namirnicama koje ovde držite. Ukoliko stavite FreshPad postolje u kutiju, vazduh će slobodno kružiti. To će stvoriti dodatnu zaštitu proizvoda koji se ne oslanjaju direktno na dno. Postolje se može i lako izvaditi i oprati u mašini za pranje sudova, kako bi sve bilo čisto i jednostavno. Hansa frižideri su visoke klase energetske efikasnosti koja omogućavju uštedu na računima za struju.

Capture

Hansa kombinovani frižider BK316.3 FA

Hansa frižider će dugo sačuvati vaše namirnice. Predlažemo vam kombinovani ugradni frižider sa zamrzivačem dole, model koji nosi oznaku BK316.3FA. Poseduje NoFrost tehnologiju koja omogućava pametno rashlađivanje bez leda, inja i vlage. Hladan vazduh neprekidno kruži unutar uređaja i sprečava skupljanje leda i inja na zidovima frižidera. Posduje anti-bakterijski sistem. Sve je pregledno zahvaljujući led osvetljenju kao i posudama za smeštaj: posudi za voće i povrće, polici za velike flaše. Led osvetljenje pruža znatno osvetljeniju i belju unutrašnjost u poređenju sa tradicionalnim osvetljenjem. Fioke za voće i povrće su funkcionalne, jer omogućavaju uredno skladištenje različitih vrsta voća i povrća. Pored toga sprečavaju gubljenje mirisa aromatičnih proizvoda. Polica namenjena horizontalnom čuvanju pića, savršena je za rashlađivanje vode ili vina. Dodatna prednost je to što se može izvaditi, što vam omogućava da je temeljno očistite ili da jednostavno dobijete u frižideru više prostora. Ukupne je zapremine 246 l. Zapremina frižidera je 190 l, a zamrzivača  56 l. Štedljiv je i energetske klase A+. Godišnja potrošnja energije je 270 kWh. Nije bučan i nivo buke 41 dB. Možete sami da podesite i montirate vrata na levoj ili desnoj strani. To će omogućiti da se vaš frižider savršeno uklopi u raspored u kuhinji. U potpunosti možete da izvadte fioku kada su vrata otvorena pod pravim uglom.

Zašto Hansa grejne ploče?

Stalno se nešto krčka, kuva ili peče u šerpama, loncima ili tepsijama, na ugradnim pločama ili u rernama. Zato je važno da uređaji budu sigurni i bezbedni. Hansa vam nudi najbolje ugraden ploče, rerne i setove. Hansa grejne ploče olakšavaju kuvanje. U Tehnomedia prodavnicama možete izabrati: domino, indukcioni ili standradni model. Sa gorionikom ili bez. Od inoxa, stakla, staklokeramike, ili emajliranog čelika.

Hansa ploče imaju brojne funkcije. Sve je jednostavno. Postavite šerpu na ploču i kuvajte. Postavljanje suda na bilo koje mesto na ploči automatski aktivira odgovarajuću grejnu zonu. Ako kuvate sa nekoliko sudova u isto vreme postoji rešenje koje se zove EasySelect. Odmah podesite ili menjajte snagu svake zone grejanja pomoću komandne table koja je pripisana tom polju. Više ništa neće prekipeti niti zagoreti jer ćeš pravovremeno reagovati. Vreme delovanja ploče podesićete pomoću vremenskog prekidača. Posle isteka podešenog vremena ploča automatski isključuje grejno polje i emituje zvučni signal.  Tu je Hob&Go. Samo postavite šerpu na ploču i kuvajte. Postavljanje suda na bilo koje mesto na ploči automatski aktivira odgovarajuću grejnu zonu.  Dovoljno je samo podesiti potrebnu snagu grejanja. Hansa indukcione ploče ubrzavaju i pojednostavljuju proces kuvanja. FlexiSpace indukcijske ploče su bezbednije od tradicionalnih ploča na gas. Zagreva se samo baza posude za kuvanje, tako da nema rizika od opekotina. Zadata temperatura se brže dostiže, tako da su i jela brže gotova. Tako ćete racionalno koristite vreme, struju i novac. Veoma je korisna i funkcija AutoBridge. Na ovaj način biće povezane pojedine zone grejanja u jednu veliku zonu. Funkcija sama otkriva veličinu šerpe ili tiganja i određuje koliko grejnih zona treba aktivirati. Tako se zona grejanja prilagođava veličini suda.  Funkcija CheckPot je veoma korisna. Ako niste sigurni da li je vaše suđe prikladno za kuvanje na indukcionoj ploči, upotrebite ovu funkciju. Kad postavite šerpu na grejno polje, ploča će da proveri da postavljeni sud u potpunosti iskorišćava snagu ploče. Jedan pogled na ploču je dovoljan da znamo koja grejna polja su aktivna. Osvetljenje se uvek uključuje kad dodirnemo senzor. Bezbedne su, jer poseduju zaštitu od deceHansa je opremila svoje ploče specijalnom zaštitom.  Dovoljno je uključiti blokadu za potpunu kontrolu. Dobićete potpunu sigurnost za decu i sve ukućane. Tu su i ostale funkcije poput HeatControl koja nas informiše o tome da li je polje vruće posle skidanja šerpe sa ploče. Tu su i druge moćne funkcije.

Hansa ugradna ploča BHCI 65123030

Pomoću ovog Hansa modela dobićete jednostavna rešenja koja olakšavaju pripremanje jela. Ovom staklokeramičkom pločom se upravlja mehaničkim putem pomoću prekidača. Indikator preostale toplote vas obaveštava da je grejna zona još uvek vruća iako je ugašena. Ova funkcija vam omogućava veoma bezbedno kuvanje. Poseduje i zaštitu od pregrevanja. Okvir je napravljen od nerđajućeg čelika.

Capture

Zašto Hansa ugradne rerne?

Hansa ugradne rerne su opremljene funkcijama koje olakšavaju pripremanje ukusnih i zdravih obroka. Sa sistemom Baking Pro nećete morati da brinete o previše suvom pečenju ili nejednako pečenim kolačima, na primer.  Precizni, ravnomerni raspored toplote i temperature u celoj komori rerne. FullSteam je nova funkcija kuvanja na pari u rernama ovog brenda koja kao rezultat daje ukusna i zdrava jela. Sistem generatora ubrizgava paru pa je ravnomerno raspoređuje po celoj rerni, što daje rezultat savršenog pečenja.  Jela, koja su  pripremana u parnoj rerni, puna su ukusa i zdravih, hranjivih materija. SoftSteam peče pomoću pare i potpomaže dizanje,a ukusno, sočno i lepo izgledaće sva testa i jela pripremljena u Hansa rernama. Imaju i funkciju sporog kuvanja na niskim temperaturama, SlowCooking. Sve je ukusno, hranljivo i sočno. Moguće je i pečenje na više nivoa rerne.

Capture

Hansa ugradna rerna BOEI68182

Tajna u dobrom pripremanju hrane iz rerne je u ostvarivanju određene i stalne temperature. Po celoj rerni će toplota biti ravnomerno raspoređena. Ako želite hrskava ili ispečena jela ili sočna sasvim sigurno je tajna uspeha u Hansa rerni. Temperatura je konstantna i stabilna u celoj rerni, zahvaljujući čemu možemo da budemo sigurni da će i najzahtevnija jela ispasti savršeno. Ova multifunkcionalna nezavisna ugradna rerna je zapremine 62 l. Ima i supergril, brzo predzagrevanje, odmrzavanje. Vrata rerne su dvostruko zastakljena. Sistem na vratima se lako čisti, a ova rerna ima funkciju čišćenja parom.

Ugradni set-rerna i ploča BCCI64561

 Moderan kuhinjski prostor možete kreirati i ovim Hansa ugradnim setom iz bogate Tehnomedia ponude. Ploča je staklokeramička sa 4 grejne zone. Sa senzorima i indikatorom preostale toplote. Rerna je kapaciteta 65 l. Ima elektronski tajmer “Ts” Displej, 8 programa pečenja kao i grill. Zagrevanje je uz ventilator. Poseduje Easy clean, što znači da unutrašnjost možete očistiti jednim potezom vlažnom krpom. Vrata su trostruko zastakljena. Tu je i otapanje, sonda za meso, brzo predzagrevanje. Steam Cleaning znači da zahvaljujući super glatkoj strukturi emajla je čišćenje brzo, lako i efikasno. Tu su i 2 dijamantska ProCook Pleha (duboki i plitki).

Capture

Brend Hansa

Robna marka Hansa je sinonim za visok kvalitet i bezbednost, što potvrđuju brojni sertifikati i mnogi zadovoljni korisnici. Imaju rešenja koja održavanje kuće čine lakšim i prijatnijim. Pripada grupaciji Amica, evropskom proizvođaču visoko kvalitetnih kućnih uređaja. Grupacija ima 70 godina iskustva u proizvodnji i prisutna je u preko 50 zemalja. Nude širok i različit spektar uređaja koji su prilagođeni potrebama miliona korisnika širom sveta. Iza njih je 70mgodina iskustva i tradicije. Vodeći su proizvođači kuhinjskih uređaja u Evropi.

Posetite Tehnomedia prodavnicu ili Web shop i izaberite odgovarajući Hansa model za svoju kuhinju. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *