Svežina koja traje

naslov bosch

Na Bosch frižidere i zamrzivače 5 godina garancije.

Od 1. aprila do 30. septembra 2021. godine kupovinom Bosch frižidera i zamrzivača ostvarujete pravo na 5 godina sigurnosti i bezbrižnosti. Potrebno je nakon obavljene kupovine da se registrujete na www.bosch-home.rs.

Bosch zamrzivači i frižideri služiće vas godinama, a sada sa garancijom u trajanju od 5 godina dodatno ste se osigurali. Bosch brend karakteriše tradicionalni kvalitet, a odlikuju se neverovatnom funkcionalnošću. Ovi uređaji poseduju brojne karakteristike poput: VitaFresh – produžene svežine namirnica, MultiAirFlow – ravnomernog raspoređivanja hladnog vazduha u okviru frižidera, PerfectFit – mogućnost postavljanja uređaja uz zid ili nameštaj, NoFrost – uz NoFrost nikada više nećete morati da odleđujete svoj frižider.

image

Potražite u Tehnomedia prodavnicama Bosch model po svojoj meri. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama. Izaberite frižidere sa jednim vratima, sa zamrzivačem, Side by side. Bosch vertikalni zamrzivači funkcionišu i rade besprekorno.


Sa kombinovanim Bosch frižiderom sve će vam biti olakšano. Police su pregledne, fioke prostrane i u svakom momentu imaćete jasan pregled i uvid šta se od namirnica nalazi unutra. Vađenje i odlaganje hrane je lako zahvaljujući sigurnosnim policama i posudama koje klize po teleskopskim vođicama. Naravno sve je lako sa najboljem osvetljenju koje imaju Bosch frižideri i zamrzivači. Frižideri ovog brenda poseduju najsavremeniju tehnologiju hlađenja. Energetski efikasni frižideri, inovativni sistemi za održavanje svežine hrane, jedinstveno odlaganje i vađenje namirnica kao i fleksibilan unutrašnji prostor čini ove uređaje idealnim. Ovi Bosch uređaji štede vaš trud i vreme. Vađenje i odlaganje hrane je veoma praktično. Slobodu i jasan unutrašnjii pregled omogućava idealan unutrašnji dizan uređaja. Ako vam je potreban neki viši prostor uređaja kako biste smestili tortu na primer, pomoću polica koje su fleksibilne lako ćete napraviti prostor koji je potreban. Police su pristupačne, mogu da se izvlače, tako da i ono što je pozadi uvek je na dohvat ruke.

image

Bosch zamrzivač sa NoFrost tehnologijom je idealan. Više nećete morati da ga odmrzavate. Neće doći do formiranja leda, jer idealni sistem cirkulacije vazduha vlagu iz vazduha odvodi van zamrzivača u posudu za isparavanje.

Bosch kombinovani frižider sa zamrzivačem je ono što vam je potrebno. U jednom uređaju dobijate mnogo prostora za smeštaj namirnica i hrane koja će zahvaljujući mnogim funkcijama dugo ostati sveže. Sve vam je pregledno. Bosch su prelepog dizajna.Bosch frižideri i zamrzivači su prelepog dizajna.

Iskoristite ovu pogodnost u Tehnomedia maloprodajnim objektima, kupite Bosch frižider ili zamrzivač do 30. septembra i dobićete produženu petogodišnju garanciju.

Pogledajte kompletnu ponudu Bosch frižidera i zamrzivača.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *