Tehnomedia dobitnik plakete i zahvalnice na manifestaciji “Veče privrednika na Čukarici 2022”

Untitled design

U Beogradu je nedavno održana promotivna manifestacija “Veče privrednika na Čukarici 2022”. Jedan od sponzora bila je kompanija Tehnomedia centar d.o.o.

Ovo je četvrti put kako se ovaj susret uspešnih poslovnih ljudi organizuje u našoj prestonici.

“Veče privrednika na Čukarici je manifestacija koja postaje tradicionalna”, naglasio je na otvaranju predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić. Prema njegovim rečima, privredni subjekti daju doprinos razvoju lokalne zajednice i u interesu je svih da se radi na učvršćivanju ove saradnje.

   abaacaafddbcccdecdcbcdedcac beadffdaca x
pred. GO Čukarica Srđan Kolarić (foto:portal “Pronađite na Čukarici”)

„Zadovoljstvo mi je da smo se večeras okupili u ovolikom broju. Korona nas je omela da se u proteklom periodu okupimo kroz poslovno druženje i tradicionalno veče privrednika, ali to nije omelo supružnike Slobodu i Vladimira Stojčića da svima koji žive ili posluju na Čukarici olakšaju život ili poslovanje tako što će pronaći delatnosti ili usluge koje ih interesuju u časopisu koji se distribuira potpuno besplatno. Lokalni privrednici imaju mogućnost da prezentuju sebe, svoju delatnost ili usluge na sajtu ili u štampanom izdanju i na taj način poboljšaju i unaprede svoje poslovanje na matičnoj opštini“, istakao je Kolarić.

Ovom skupu je prisusutvovalo oko 150 zvanica, privrednika sa Čukarice i ostalih delova Beograda i regiona, kao i predstavnici GO Čukarica i medija.

   abddfdcecffdcebfaecdbeddbdae afd x
Aleksandra Alašević, regionalna menadžerka u Beogradu kompanije Tehnomedia centar d.o.o. (foto:portal “Pronađite na Čukarici”)

Na svečanosti, kompaniji Tehnomedia centar d.o.o. uručene su plaketa i zahvalnica za pruženu podršku i saradnju u organizovanju ove manifestacije.

   fbdfdeeadefbaaeeccaeabeefec bbaeeeff x
Miljan Manić, Sektor za pravna lica (foto:portal “Pronađite na Čukarici”)

Priznanja su dodeljena i drugim sponzorima i strateškim partnerima projekta. Tom prilikom promovisan je i biznis časopis “Pronađite na Čukarici”.

Održana je i humanitarna akcija u kojoj su gosti pozvani da podrže fondaciju Srpska solidarnost. Organizovana je i nagradna igra, a gostima su podeljene vredne nagrade koje su obezbedili sponzori i pokrovitelji. Uz zanimljiv muzički program i bogatu trpezu ovaj poslovni događaj je priveden kraju.

Manifestacija je priređena u svečanoj sali Tea u Žarkovu u Beogradu. O ovom svečanom skupu možete čitati i ovde.

   bfbdffdedeafeadbeabeedaeea efaeaece x
   aabebfecdaeeceffae aaeeffd x
   ebcffacddccbdfeddefeedfec dcc x
  a dcadbaffdfadfbdeafeabfdeefddd cee x
   cceadddcbacfaeefddbfbfbd addf x
   bfcaccdbefddbdeffcf dcefbb x
   bddddeaefaecdeceeeefdcbacfacfa acec x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *