Tehnomedia stiže u Kulu

baner za otvaranje prodavnice u kuli

Svečano otvaranje je 6. aprila, a kupce očekuju vredni pokloni, popusti i brojna iznenađenja.

Uskoro stižemo u Zapadnobački okrug. Otvaramo Tehnomedia prodavnicu u MB Šoping centru u Kuli 6. aprila. Za sve kupce obezbedili smo 3 dana popusta, od 6. do 8. aprila: 20% popusta za kupovinu malih kućnih aparata i periferije i 15% popusta na belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Osim popusta, obezbedili smo i vredne poklone za naše kupce. Ko bude imao najviše sreće dobiće: Hansa šporet, Epson štampač, Philips peglu ili trimer  ROWENTA TN4800F0.

Radno vreme naše nove prodavnice je radnim danima i vikendom od 9 do 21 sat.

Kako do poklona?

Potrebno je da budete sa nama na otvaranju naše nove prodavnice u četvrtak, 6. aprila i obavite kupovinu.

O poklonima

image
  • Hansa FCCS56069 je samostalni šporet sa keramičkom pločom koji ima nekoliko korisnih funkcija. Ovaj šporet ima četiri zone za kuvanje, a ploča je izrađena od keramike, što omogućava brzo zagrevanje i jednostavno čišćenje. Šporet takođe ima funkciju zaštite od pregrevanja i automatsko isključivanje u slučaju da se zagreva previše. Funkcija brzog zagrevanja omogućava brzo zagrevanje ploče na maksimalnu temperaturu, dok funkcija održavanja toplote održava hranu toplom nakon kuvanja. Šporet ima i električnu rernu sa ventilatorom zapremine od 62 litra, što je dovoljno za pripremu većih obroka. Rerna ima funkciju grilovanja i ventilator koji ravnomerno raspoređuje toplotu u rerni, što omogućava bolje kuvanje. Funkcija zaštitne brave sprečava decu da slučajno upale šporet ili promene podešavanja. Sve u svemu, ovo je kvalitetan šporet koji nudi mnogo korisnih funkcija za svakodnevno kuvanje.

image
  • Epson L1250 EcoTank je štampač koji koristi tehnologiju inkjet štampe i nudi funkcionalnost štampanja u boji. Ovaj model ima ugrađene bočice za punjenje mastila koje omogućavaju dugotrajnu štampu bez potrebe za čestim punjenjem mastila. Štampač ima mogućnost štampanja u raznim formatima papira, uključujući A4, A5 i A6, a takođe može štampati na običnom papiru, fotografijama i drugim materijalima. Epson L1250 EcoTank takođe nudi visoku rezoluciju štampe do 4800×1200 dpi, što omogućava kvalitetnu i jasnu štampu. Ovaj model je pogodan za korišćenje kod kuće i u kancelariji.

image
  • Philips GC3925/30 je model pegle na paru koji nudi više funkcija i mogućnosti za peglanje. Ima snagu od 2600W, što omogućava brzo zagrevanje i efikasno peglanje. Neke od glavnih karakteristika ovog modela uključuju mnogo toga. Kontinuiranu paru do 45 g/min kako bi se olakšalo peglanje. Dodatni udar pare do 200 g, koji je koristan za uklanjanje teških nabora. Keramička ploča koja klizi glatko preko tkanine, sprečavajući lepljenje i oštećenje. Automatsko isključivanje u slučaju da pegla nije u upotrebi, kako bi se sprečilo pregrevanje i oštećenje. Vertikalna para koja omogućava peglanje odeće bez potrebe da se ona skida s ofingera. Tu je i tehnologija koja sprečava kapanje vode na tkaninu. Sastav za samočišćenje koji pomaže u održavanju pare i ploče čistim i funkcionalnim. Ovaj model pegle može biti odličan izbor za one koji traže efikasan i svestran aparat za peglanje, posebno za one koji imaju mnogo veša za peglanje.

image
  • ROWENTA TN4800F0 je trimer koji se može koristiti za uređivanje različitih delova tela, uključujući bradu, brkove i kosu. Jedna od njegovih ključnih karakteristika je preciznost. Uz pomoć oštrih noževa od nerđajućeg čelika, može precizno skratiti kosu i bradu, čime se osigurava čist i uredan izgled. Noževi su vrlo izdržljivi, što znači da ćete moći koristiti ovaj trimer dugi niz godina bez potrebe za zamenom noževa. Još jedna prednost ovog trimera je njegova praktičnost. Opremljen je s pet različitih češljeva koji vam pružaju prilagođavanje dužine koju želite skratiti. Trimer ma i LED ekran koji prikazuje koliko vam baterije još ostaje tako da ćete znati kada je potrebno da napunite trimer. Ovaj aparat je bežičan, što znači da se može koristiti bilo gde i bilo kada bez potrebe za utičnicama za struju. Ima ugrađenu bateriju koja se brzo puni i pruža dovoljno snage za skraćivanje kose i brade do 45 minuta, što je sasvim dovoljno za korišćenje nekoliko puta pre nego što ga ponovno napunite. Telo trimera je vodootporno i možete ga isprati pod vodom kako biste ga očistili. Noževi se mogu jednostavno ukloniti kako bi se olakšalo čišćenje. Sa ovim trimerom održavaćete uredan izgled kod kuće bez previše napora i truda.

Kako pronaći Tehnomediu u Kuli?

Naš maloprodajni objekat koji se prostire na 200 kvadratnih metara nalazi se u okviru MB Šoping centra na glavnom putu, s desne strane prema Vrbaškom mostu. Lako se stiže. Lokacija je na putu Vrbas – Kula – Crvenka.

Tehnomedia u Srbiji trenutno ima 66. prodavnica u 39 gradova.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *