TV sloboda: Upoznajte prenosivi smart JVC televizor sa dugotrajnom baterijom

blog x

Jeste li ikada zamišljali televizor bez potrebe za strujom i bez nepotrebnih kablova? Zvuči skoro neverovatno, ali JVC LT-32VAHP20W prenosivi televizor upravo to omogućava! Opremljen je moćnom punjivom baterijom koja vam pruža sate neprekidnog gledanja. Možete uvek da ga nosite sa sobom kad god i gde god poželite. Savršen je izbor za putovanja, dvorište, izlete, letovanja i zimovanja.

Inovativni, smart, prenosivi televizor JVC LT-32VAHP20W donosi vam slobodu da uživate u omiljenim sadržajima bilo gde i bilo kada. S njegovom punjivom baterijom, imate sate zabave u svojim rukama. Idealan je pratilac za vaše izlete. Nema više brige o strujnoj mreži – ovaj prenosivi televizor omogućava vam da gledate televiziju čak i tamo gde je nedostupna. Jednostavna i intuitivna upotreba čini ovaj model prikladnim za sve generacije. Prenosivost je olakšana, pa ga možete lako premeštati na željeno mesto i prilagoditi svojim potrebama.

  • Jedinstven je na tržištu i možete ga kupiti u Tehnomedia prodavnicama po povoljnoj ceni. Iskusite budućnost televizije sa ovim prenosivim pametnim TV uređajem.
image

Ima dijagonalu ekrana od 32 inča i impresivnu rezoluciju od 1366 x 768 piksela, pružajući vam jasnu i oštru sliku. Zahvaljujući DLED panelu, slika će biti svetla i živopisna.

Ono što čini ovaj uređaj još privlačnijim je njegova Smart TV funkcionalnost. Pokreće se Quad Core procesorom, omogućavajući brz i glatki pristup vašim omiljenim aplikacijama i sadržajima. Sa podrškom za DVB-T2/C/S2 prijemnik i HEVC (H.265) dekoderom, možete lako pristupiti brojnim kanalima i sadržajima.

Kada je reč o kvalitetu slike, ovaj TV pruža HDR i HLG podršku, kao i Super Resolution tehnologiju za poboljšanu sliku. Takođe, možete izabrati između različitih načina prikaza slike, uključujući Dynamic, Game, Sports, Cinema, Natural i User mode.

Što se tiče priključaka, ovaj televizor nudi raznovrsne mogućnosti. Tu su 3 HDMI ulaza, 2 USB priključka, antenski ulaz, VGA, CI+ slot, digitalni audio izlaz (OPTIC OUT), mrežni (LAN) priključak, izlaz za slušalice i još mnogo toga.

Kada je u pitanju Smart TV iskustvo, ovaj model donosi Prime Video, Google Play Store, Google Play Movies, Netflix, YouTube i mnoge druge popularne aplikacije. Ugrađeni Wi-Fi, Chromecast i Google Assistant čine ga još funkcionalnijim.

Ovaj prenosivi televizor ima punjivu bateriju koja vam omogućava da uživate u sadržaju bez potrebe za strujnom mrežom. Sa okvirnim vremenom rada od 3 sata, možete ga lako prenositi gde god želite. Praktično je i lagano sa težinom od svega 4,3 kilograma, a tu je čak i torbica za nošenje koja je otporna na prašinu i vodu.

JVC LT-32VAHP20W je vaš idealan saputnik za izlete, terase, dvorišta i putovanja, omogućavajući vam da uživate u omiljenim sadržajima. Svestranost ovog uređaja, zajedno sa njegovim brojnim funkcijama, čini ga jedinstvenim na tržištu. Prosečno vreme trajanja baterije je dovoljno da odgledate dva dugometražna filma ili uživate u sportskim događanjima bez brige o napajanju. Sa ovim televizorom budite spremni za vrhunsko televizijsko iskustvo gde god da se nalazite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *