Uz Honor Magic6 Lite dobijaš poklone

blog x   T.

Kupi Honor Magic6 Lite i osvoji fantastične poklone: bluetoth slušalice i popust 8.888 dinara.

U današnjem ubrzanom ritmu života, mobilni telefon postao je naš najverniji saputnik, naša digitalna produžena ruka koja nas prati pri svakom koraku. Od jutra do večeri, od kuće do posla ili škole, mobilni je naša neprekidna veza sa svetom – naša magična kapija u beskrajne mogućnosti modernog doba.

  • Nabavi Honor Magic6 Lite i osvoji fantastične poklone: popust od 8.888 dinara i bluetooth bubice Honor Choice Earbuds X5 Pro. Popust dobijaš prilikom aktiviranja promo koda “8888”.
  • Ponuda važi do 28. februara u svim našim prodavnicama i online.

Upoznaj Honor Magic6 Lite 5G

Honor Magic6 Lite 5G se ističe svojom impozantnom dijagonalom ekrana od 6,78 inča, koji pruža kristalno jasnu sliku sa rezolucijom od 1200 x 2652 piksela. Sa AMOLED ekranom od 1,07 milijardi boja, doživi svet boja na novi način, uz osvežavanje od 120Hz i izvanrednu svetlinu od 1200 nita (peak).

Sa svojim Snapdragon 6 Gen 1 čipsetom i Octa Core procesorom, ovaj uređaj nudi brzinu i snagu koja će vas oduševiti. Sa 8 GB RAM-a i veličanstvenih 256 GB interne memorije, Honor Magic6 Lite 5G čeka da se izrazi i pokaže na delu.

Ne zaboravimo kamere! Sa zadnjim setom kamera od 108 MP, 5 MP i 2 MP, svaka sa različitom svrhom, očekuj da tvoje fotografije budu kristalno jasne, bez obzira na situaciju. A sa prednjom kamerom od 16 MP, svaki selfi postaje umetničko delo.

Senzori? Honor Magic6 Lite 5G ih ima sve! Od senzora otiska prsta do žiroskopa, nijedan detalj neće proći neprimećen. A sa NFC-om, Wi-Fi, Bluetooth 5.1 i GPS-om, povezivanje sa tvojim svetom nikada nije bilo lakše.

U ovoj seriji, dostupni su telefoni u crnoj, zelenoj i narandžastoj boji.

Ukratko, Honor Magic6 Lite 5G je više od telefona. To je iskustvo. To je putovanje. To je deo tvog života. Doživi budućnost već danas! Kupi, uštedi i zgrabi poklon i popust.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *