VOX iznenađenje!

x   T.

Iskoristite akciju i kupite VOX TV po super ceni.

Planirate da kupite nov televizor. Mnogo je modela i brendova pa ste u dilemi za koji da se odlučite. Predlažemo VOX. Pravi je momenat za kupovinu. Iskoristite VOX promociju i izdvojenu ponudu VOX TV aparata po neverovatno povoljnim cenama do 15. maja u Tehnomedia prodavnicama. Kupite i uštedite. Nudimo vam 16 modela VOX televizora po super cenama. Poust se kreće od 15 do 23 %. Ovi VOX televizori postaće vaši najbolji prijatelji i savršen prozor u svet. Kvalitetni, pouzdani i sigurni pružiće vam samo najbolje.

image

Izabrite večičinu i dijagonalu ekrana koja vam najviše odgovara: 32″ ( 81 cm ), 39 “(99 cm), 43 “( 109 cm), 55 “(140 cm), 65 “( 165 cm) ili 50” (127 cm). U ponudi su rezličite rezolucije: 3840 x 2160 ( 4K ), 1920 x 1080 ( Full HD ), ili 1366 x 768 ( HD Ready ). Smart ili android, sa ravnim ili slim ekranom i veoma tankim panelom na vama je da odlučite, kao i da li želite TV sa digitalnim ili analognim tjunerom. Tipovi ekrana su: DIRECT LED SLIM, DLED, UHD DIRECT LED i DIRECT LED ULTRA SLIM. Izaberite VOX model u crnoj, sivoj ili srebrnoj boji.

VOX televizori sa UHD 4K su čista “revolucija rezolucije”, kako kažu proizvođači. Svaki detalj koji je prikazan biće i do 4 puta jasniji, jer je UHD za razliku od Ultra HD sa 4 puta većim brojem piksela. I rezolucija je neznatno manja od one koja je na primer na bioskopskom platnu.

Uvek je pametan izbor smart. Moći ćete lako i jednostavno u svakom momentu da pristupite internetu. Sve će vam biti na dohvat ruke sa kvalitetnim zvukom i u visokoj rezoluciji. Sada možete biti na mreži i da se četujete preko Tvitera, Facebooka ili da pričate putem Skajpa. Neverovatan doživljaj biće vam gledanje Youtube sadržaja i slično.

image

VOX koristi naprednu tehnologiju tako da ćete sada slike doživeti na poseban i neponovljiv način. Bićete očarani slikom sa živopisnim bojama i jasnim i preciznim kontrastima. Ekrani su izuzetnog kvaliteta, dok će sve svetske standarde ispratiti digitalni tjuneri za prijem digitalnih signala i svi potrebni priključci. Doživećete neponovljivo bioskopsko iskustvo sa ovim TV apartom sa USB media plejerom sa podrškom za mnogo multimedijalnih formata sa čistim i kristalno jasnim zvukom. Naravno moći ćete da snimate šta želite na USB eksternu memoriju sa PVR opcijom.

Visokokvalitetne tehnologije omogućavaju neverovatnu paletu boja, zadivljujuće detalje kao i nenadmašan kvalitet slike. VOX televizori su prelepog dizajna tako da će se ukopiti i oplomeniti vaš prostor.

Svratite do Tehnomedie ili poručite online VOX odgovarajući model televizora i uživajte u sadržaju i mogućnostima koje vam nudi. Akcija traje mesec dana, u periodu od 15. aprila do 15. maja 2021. godine. Količine su ograničene.

Podsećamo vas da ako poručite televizor online načini plaćanja su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Besplatna isporuka za ONLINE porudžbine važi za kupovine veće od 2.500 dinara.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *