Vrhunski televizor koji nadmašuje očekivanja

blog x   T.

Samsung QLED QE55LS03DAUXXH je savršenstvo televizije u vašem domu.

Upoznajte najnovije dostignuće u tehnologiji televizora – Samsung QLED QE55LS03DAUXXH. Sa svojom izvanrednom OLE tehnologijom ekrana, pametnim funkcijama i vrhunskim audio-vizuelnim performansama, ovaj televizor postavlja nove standarde u iskustvu gledanja kod kuće. Sa elegantnim dizajnom i impresivnim karakteristikama, ovaj model je više od samo televizora – to je centar vaše kućne zabave.

image

Pažnju privlači svojim impresivnim karakteristikama i naprednom tehnologijom ekrana. Sa dijagonalom od 55 inča (140 cm) i rezolucijom od 3840 x 2160 piksela (4K), ova OLE tehnologija ekrana omogućava neuporedivo jasnu i živopisnu sliku.

Što se tiče pametnih funkcija, ovaj televizor donosi operativni sistem Tizen, pružajući pristup raznim aplikacijama poput Netflix-a, YouTube-a, Spotify Music-a i Amazon Prime Video-a, čineći vaše iskustvo gledanja sadržaja bogatijim i zabavnijim nego ikad.

Kada je u pitanju HDR podrška, ovaj televizor nije ništa manje impresivan. Sa podrškom za Kvantni HDR, HDR10+ i HLG standarde, doživljaj gledanja postaje još intenzivniji, prikazujući detalje i nijanse boja sa neverovatnom preciznošću.

Za ljubitelje igara, Samsung je ugradio niz karakteristika koje će poboljšati gaming iskustvo. AMD FreeSync Premium Pro, VRR, HGiG, HFR, Game Bar 3.0 i Game Audio, sve to čini da svaki trenutak proveden u igri bude nezaboravan.

Kada je u pitanju zvuk, televizor QE55LS03DAUXXH ne razočarava. Sa 40 W zvučnicima, Dolby Atmos surround zvukom, zvukom praćenja objekata, Adaptive Sound + i Q-Symphony funkcijama, svaki zvuk se čini bogatim i dubokim, pružajući potpuno imerzivno iskustvo gledanja.

Sa dodatnim funkcijama poput Apple AirPlay-a, bežičnog ekrana, Wi-Fi Direct-a, mobilnog na TV i TV na mobilni, ovaj televizor postaje centralni deo vaše kućne zabave, povezujući sve vaše uređaje na jednom mestu.

Što se tiče priključaka, imate na raspolaganju 1 x HDMI 2.1, 3 x HDMI 2.0, 2 x USB 2.0, digitalni audio izlaz (optički), Ethernet/LAN, kao i Ek-Link (RS-232C).

Dizajniran u elegantnoj crnoj boji, ovaj Samsung televizor ne samo da donosi vrhunsku tehnologiju u vaš dom, već i estetski doprinosi vašem prostoru. Ukratko, Samsung QLED QE55LS03DAUXXH je sveobuhvatan izbor za one koji traže vrhunski televizor koji donosi vrhunsku sliku, zvuk i funkcionalnost u svoj dom.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *