Xiaomi dodatna garancija na zaštitu ekrana

x Blog

Xiaomi vam je obezbedio dodatnu šestomesečnu garanciju u vidu besplatne zamene ekrana u sličaju loma za modele MI 10t ili MI 10 t pro.

Na Xiaomi uređaje koje ste kupili dobijate garanciju. Korisnici mobilnih telefona vole da zaštite ekran svog uređaja. Vlasnici Xiaomi telefona su pažljivi, marljivi, pedantni i oprezni. Brinu o svom pametnom uređaju jer su svesni svih mogućnosti koje im pruža ovaj brend.

Znamo da ponekad može biti stresno korišćenje mobilnog telefona, jer stalno pazite da vam ne ispadne i da ne polomite ekran, ili da ga ogrebete. Zato je najbolje zaštiti uređaj. Sa produženom garancijom koju sada dobijate bićete mirni i sigurni.

Kupite Xiaomi MI 10t ili MI 10 t pro u perodu između 20. oktobra 2020. i 21. januara 2022 i dobićete dodatnu garanciju na zaštitu ekrana u trajanju od 6 meseci. Na ovaj način ste se dodatno osigurali, jer će vam ekran biti besplatno zamenjen u slučaju loma.

GARANCIJA NA ZAŠTITU EKRANA

Pored prava potrošača zagarantovanih pravnom garancijom i uslovima objavljenim na adresi https://www.mi.com/global/service/warranty, sledeća dobrovoljna dodatna i besplatna komercijalna garancija važi za sve potrošače na teritoriji zemlje Србија („Potrošač“). Komercijalnu garanciju pruža Xiaomi Technology Netherlands B.V., registrovan na adresi Prinses Beatrixlaan 582, The Hague 2595BM, Holandija.

 1. Opseg

Potrošači koji kupe Xiaomi Mi 10T ili Mi 10T Pro („Proizvod“) između 20. oktobra 2020. i 21. januara 2022. putem ma kog zvaničnog prodajnog kanala (onlajn ili oflajn) kompanije Xiaomi na Teritoriji zemlje Србија („Teritorija“) i aktiviraju Pametni telefon na Teritoriji, imaće pravo na jednu (1) besplatnu uslugu popravke u lokalnom servisnom centru kompanije Xiaomi u prvih šest (6) meseci od kupovine ako se ekran gorenavedenih Proizvoda ošteti ili doživi kvar usled nenamerne radnje Potrošača (tj. poput nenamernog pada Proizvoda).

Takva popravka ekrana je besplatna i obuhvata, po potrebi, takođe besplatnu zamenu ekrana.

Da bi mogli da iskoriste ovu komercijalnu garanciju, Potrošači moraju da se obrate korisničkoj podršci kompanije Xiaomi. Od Potrošača može da se zatraži da pošalju fakturu/račun ili dokument uz isporuku.

 1. Izuzeća

Ova komercijalna garancija ne važi u sledećim slučajevima i ne pokriva ih:

 1. Oštećenje ekrana koje nastane usled namerne radnje ili nemara;
 2. Oštećenja koja utiču samo na površinu ekrana, poput ogrebotina i drugih estetskih oštećenja na ekranu;
 3. Oštećenja nastala usled dejstva malvera, neovlašćenog softvera ili spoljnih aplikacija koje Potrošač koristi.

Uz to, ova komercijalna garancija ne važi ni u sledećim slučajevima:

 1. Potrošač ne priloži fakturu/račun ili dokument uz isporuku;
 2. Serijski broj i/ili IMEI broj je oštećen ili je uklonjen ili menjan;
 3. Proizvod je falsifikat i nije ga proizveo Xiaomi;
 4. Nedostatak je izazvan upotrebom u druge svrhe osim u predviđene ili upotrebom koja nije u skladu sa uputstvima kompanije Xiaomi ili prodavca, sa priručnicima ili sa smernicama;
 5. Nedostatak je proistekao iz samostalne popravke/manipulacije od strane Potrošača ili popravke/manipulacije od strane neovlašćenog lica, ili iz upotrebe neodobrenih ili neoriginalnih rezervnih delova, softvera ili komponenti.

Ova komercijalna garancija ne važi za Proizvode koji, zbog oštećenja ili izmena ekrana, moraju da se zamene novim Proizvodom. Takva zamena podleže zakonskim standardima garancije.

Ništa iz ove Komercijalne garancije ne ograničava prava koja Potrošač ima prema važećim zakonima.

Dodatna garancija je najbolja zaštita. Na ovaj način izbeći ćete glavobolju oko slučajnog pada, neočekivanih ogrebotina ili drugih oštećenja na vašem telefonu Xiaomi MI 10t ili MI 10t pro. Tehnomedia je pravo mesto za vašu kupovinu. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

2 Responses

 1. daaeacbebb?s=&#;d=mm&#;r=g BizNet says:

  Da li je potrebno da se registruje za dodatnu garanciju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *