Život uz iPhone je jednostavniji

iphone iphone x blog

Iskoristite jedinstvenu priliku, kupite iPhone 11 i iPhone 13 po nižoj ceni i uštedite.

Ovi telefoni nude vrhunske tehničke karakteristike, savremen dizajn, kamere najvišeg nivoa i dugotrajnu, pouzdanu bateriju. Požurite do Tehnomedie, kupite i platite manje.

Trajanje akcije

Ponuda traje od 17. do 31. maja

iPhone 11

Ovaj iPhon poseduje najčvršće staklo u smartfonu, celodnevnu izdržljivu bateriju, najbrži Apple-ov čip ikada, novi sistem sa dve kamere. iPhone iz ove serije vam stiže u 6 najlepših boja. Poseduje sertifikat o vodootpornosti dubine do 2 m na pola sata.

Apple iPhone 11 64GB Purple mhdf3se/a

Kamera

Ima vrhunsku dvostruku kameru. 12 + 12 MP glavnu kameru ultraširokog ugla snimanja. Kreiraćete besprekorne snimke udaljenih objekata ili koncerata zahvaljujući optičkom zumu. Fotografije će izgledati precizno i jasno i kada ste u pokretu pomoću optičkog stabilizatora.

Displej

Liquid Retina HD displej ima dijagonalu ekrana od 6.1 inča. Širokog je spektra boja i prikazaće sadržaj do najsitnijih detalja. Zaštitni sloj se nalazi na ekranu, a doživećete novo iskustvo tokom igranja igrica zahvaljujući zaobljenim ivicama koje ima.

A13 Bionic čip

Efikasno pokretanje svih aplikacija kao i neverovatnu brzinu iPhone 11 postiže sa A13 Bionic čipom. Zato je ovaj telefon pametniji, jači i brži. Sa ovim čipom uštedećete i potrošnju baterije i trajaće i 5 sati duže tako da ćete moći bezbrižno dugo da uživate u igricama. iPhone 11 će ispuniti sve vaše želje i bez usporavanja će ispratiti sve vaše aktivnosti. Možete u isto vreme da četujete, surfujete ili slušate muziku.

Noćni režim

Opremljen je funkcijom Noćni režim što znači da će praviti jasne i oštre fototgrafije i noću kada su loši uslovi osvetljenja. Noćni režim osvetljava fotografije, a u isto vreme pravi ravnotežu svetlih i tamnih elemente slike kako bi sačuvao osećaj noći. Noćni režim je rezultat boljeg senzora fotoaparata i magije Apple-ovog A13 procesora.

Pametnija i izdržljivija baterija

Za sve dnevne aktivnosti i funkcije ima dovoljno baterijske snage zahvaljujući kapacitetu od 3110 mAh. Za samo 30 minuta dobićete i do 50 % kapaciteta baterije, jer ga možete brzo napuniti.

 • 6.1″ ekran Liquid Retina HD LCD
 • A13 Bionic procesor sa neuralnom mrežom treće generacije
 • Dual-kamera sistem sa 12MP Ultra širokim okjektivom, Portret modom i 4K video do 60fps, noćnim režimom
 • 12MP TrueDepth prednja kamera sa Portret modom, 4K video i slow-motion
 • IOS 13 sa tamnom temom
 • Otporan na vodu i prašinu, IP68
 • Bezbednost na najvišem nivou sa Face IDza
 • Apple Pay
 • Bežično i brzo punjenje

iPhone 13

Ima najnapredniji dualni sistem kamera, A15 bionički čip i dugo trajanje baterija, superbrzu podršku 5G, svetliji displej Super Retina XDR i kvalitetan dizajn.

APPLE iPhone 13 128GB Green mngk3se/a

Realne boje

Prikaz boja je unapređen, osvetljenost ekrana bolja, a oštrina slike najbolja do sada. Prikaz je neverovatno prirodan zahvaljujući filmskom standardu za prikaz boja sadržaja na ekranu, a 28 % više osvetljenja omogućava OLED displej. Izoštren prikaz i sasvim nov doživljaj gledanja daje Super Retina XDR

Najbrži čip

Neverovatnu brzinu svih performansi omogućava napredni A15 Bionic čip. Možete raditi šta god poželite: strimovati, praviti videa ili igrati igrice. Dodatne karakteristike moćnog Bionic procesora su napredna zaštita podataka i nove mogućnosti za gejming.

Kamere

Dvostruka kamera je sa najnaprednijim sistemom. Svaki detalj biće prikazan na fotografiji sa unapređenom kamerom ultraširokog ugla. Sve što poželite moći ćete da fotografišete i po mraku kao i dnevnom svetlu. Svaki vaš pokret ispratiće unapređeni senzor. Napravićete prave filmske scene i tokom snimanja menjati fokus sa jednog na drugi objekat pomoću filmskog režima.

Dizajn

Najizdržljiviji je pametni telefon zahvaljujući keramičkom štitu. Karakteriše ga snažan i elegantan dizajn, oštre ivice i prelepe boje ove serije telefona. Voootporan je i otporan na oštećenja.

 • 6.1″ displej Super Retina XDR
 • Bioskopski režim dodaje plitku dubinu polja i automatski pomera fokus u vašim video snimcima
 • Napredni sistem sa dve kamere sa širokim i ultra širokim kamerama od 12MP
 • Fotografski stilovi, Smart HDR 4, noćni režim, 4K Dolbi Vision HDR snimanje
 • Prednja kamera od 12MP TrueDepth sa noćnim režimom i 4K Dolbi Vision HDR snimanjem
 • A15 Bionic čip za munjevito brze performanse
 • Do 17 sati video reprodukcije
 • vodootporan, IP68
 • 5G za superbrza preuzimanja i strimovanje visokog kvalitetai
 • OS 15 sadrži nove funkcije koje sa iPhone-om mogu učiniti više nego ikada ranije
 • Podržava MagSafe dodatke za jednostavno pričvršćivanje i brže bežično punjenje

Zašto izabrati iPhone telefon?

Zato što je jedinstven i ne postoji nijedan drugi poput njega. iPhone je od kada se pojavio 2007. godine promenio način korišćenja mobilnih telefona. Ne služi samo za pozive i kucanje SMS poruka, već sa njim možete voditi ozbiljan posao, jer je po karakteristikama kao prenosivi kompjuter. U svemu ide korak ispred. Karakteriše ga brzina, efikasna potrošnja energije i inteligencija. Vaša privatnost i podaci su bezbedni i na sigurnom. Izdržljiv je i napravljen da traje i zadržava vrednost mnogo duže u odnosu na druge telefone.

Mobilni telefoni iz Apple porodice odgovoriće svakom vašem zahtevu. Iskoristite ovu prolećnu akciju i po super ceni do kraja maja obezbedite sebi iPhone 11 ili iPhone 13.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *