Šta vam je potrebno za opušteno leto?

x   T.

Leto je za mnoge najsrećniji period u godini i željno ga iščekuju. Evo šta vam ovo leto može učiniti zanimljivijim i zabavnijim.

Leto je period kada najviše boravimo napolju. Vreme je za sunce i odmor. Trudimo se da budemo u dobrom raspoloženju, opušteni i da što više vremena provedemo sa porodicom i prijateljima.

PIKNIK Elektricni frizider 22L / 12V 32702

Termo torba i ručni frižider

Kada su vletnje vrućine ništa nas neće tako dobro osvežiti i rashladiti kao hladan sok, piće ili voda iz ove torbe ili frižidera. Hrana i snedviči biće bezbedni, zdravi i držaće vašu hranu i napitke rashlađenim tokom putovanja, izleta u prirodi, boravka na plaži. Torba je laganija i jednostavnija u odnosu na frižider.

Nakon dugo vremena, hrana, užina i piće ostaće sveži i hladni u ručnom frižideru. Kada putujete, voda je najvažnija a na ovaj način će uvek biti hladna i sveža. Rukovanje je jednostavno. U njih zajedno sa željenim namirnicama, ubacite i prethodno zaleđene poluge, odnosno rashladne uloške koje hlade unutrašnjost. Ovi uređaji su napravljeni od specifičnog plastičnog materijala koji sprečavaju prodor toplog vazduha kao bi hrana ostala što duže sveža i hladna.

ANTARCTICA MEDIO 25L

Tokom vrelih dana rashladna torba je prva pomoć. Lepog su dizajna i kapaciteta 11l, 25 l i 40 l. Neki modeli izgledaju kao cegeri. Praktične su i izdržljive. Široki kaiš vam omogućava lakše nošenje. Neki modeli imaju džep sa prednje strane, a neki podeljen poklopac. Unutra se nalazi izolaciona folija debljine 5 ili 6 mm.

O rashladnim torbama i ručnim frižiderima smo pisali i ovde.

BEPER 90.920R

Električna posuda za ručak

Ova inovativna posuda je odličan izbor. U svakom trenutku imaćete topao obrok. Ne morate da uključujete šporet kako biste podgrejali hranu. Sve je vrlo praktično i jednostavno. Ručak, užinu, večeru ili doručak samo smestite u električnu posudu i ona će umesto vas uraditi sve što treba i podgrejati obrok gde god da se nalazite. Kutije u zavisnosti od modela sadrže i različite dodatke. Dva odvojena dela za hranu, veliku i malu posudu sa poklopcem, dve tegle za soseve, 2 preklopa, pregrade, viljušku i kašiku, upaljač za cigarete za upotrebu u automobilu. Svetlosni indikator će vas obavestiti kada je hrana topla. Imaju dve funkcije: održavaju toplotu i zagrevaju hranu. Lepog su dizajna sa ručkama za lakše nošenje posude.

Za zaposlene, studente, tokom putovanja, odmora, za vruće obroke u pokretu, ova posuda za hranu je prava stvar. Uvek ćete jesti toplu i svežu hranu. Samo utisnite u utičnicu i čekajte da se zagreje obrok.

DJI MINI 2 FLY MORE COMBO

Dron

Sad je pravo vreme da savladate upravljanje dronom. U Tehnomedia prodavnicama kupite model po svojoj meri. Najbolje fotografije iz vazduha i video snimke dobićete zahvaljujući dronu, ai dobro ćete se zabaviti. Konstrukcija im je jednostavna. Pomoću ručica za kretanje ili daljinske konzole sa tasterima se vrši upravljanje, dok se onim modernijim dronovima može upravljati pomoću mobilnih telefona, aplikacija i bežične veze. Mogu da lete od 30 minuta do nekoliko sati. Veoma su stabilni, lako kontrolišu i održavaju svoju poziciju, a samim tim snimaju odlične fotografije i prave sjajne snimke.

Prosečno trajanje baterija je od 5 do 25 minuta. Punjenje može potrajati i do sat vremena. Daljinski upravljači se jednostavno koriste. Jedan upravljač omogućava kretanje letelice kroz prostor napred-nazad, odnosno gore-dole, dok druga daje brzinu samoj letelici.

O dronovima smo pisali i ovde.

DJI Action 2 Dual-Screen Combo

Akciona kamera

Sve letnje avanture zabeležićete akcionim kamerama. Mogu da snimaju i pod vodom. Prednost je što su malih dimenzija i lake su sa svim svojim dodacima, a mogu da se koriste na različitim spravama. One su odličan izbor, jer su izdržljive i ne morate o njima da vodite previše računa. Odličan su saputnik za sve sportiste, avanturiste ili one koji žele da zabeleže neki trenutak. Uglavnom dolaze u kućištima otpornim na potrese i vodu pa čak i do 60m dubine, na primer.

Ovim kamerama se lako rukuje. Snimak se pokreće na jedno dugme i lako podešava putem ugrađenog ekrana ili mobilne aplikacije putem Wi-Fi konekcije. Možete je pričvrstiti na kacigu, auto, staklo, ruku, ili bilo gde želite da je postavite.

O akcionim kamerama smo pisali i ovde.

FIT PRO UP HR Blue ID107 Plus

Fitnes narukvica

Fitnes narukvica osim što lepo izgleda na vašoj ruci može vas naterati da budete aktivniji. Pratićete svaki vaš korak i na kraju pre spavanja videćete krajnji rezultat dnevnih akivnosti. Napraviće proračune fizičkih aktivnosti kao i delovanje i rezltate na vaše telo. Neki modeli prikazaće detaljne informacije o opštem zdravlju, kao i broj otkucaja srca, GPS i drugo. Vaš je najbolji drug ako želite prvenstveno da pratite zdravstveno stanje prilikom vežbanja ili treninga. Razlikuju se po nameni i karakteristikama.

O tome smo pisali i ovde.

UBIT TDJ-132 AXEL

Bluetooth mikrofon i zvučnik

Letnja zabava biće potpuna sa prenosivim bluetooth zvučnikom i mikrofonom. Možete da pevate i zabavite se na otvorenom. Različitog izgleda i dizajna pružaju ono osnovno, dobar zvuk.

Proverite da li ima pomoćni konektor, odnosno opciju za žičanu vezu, pored standardnog bežičnog  povezivanja. Ta mogućnost je u specifikacijama označena kao Aux-In. Zvuk će često biti bolji, a i imaćete manju baterijsku potrošnju ako to poseduje. Dobro je ako imate i mikrofon. Prednost je i ako ima USB priključak za punjenje. Bez obzira ako ste daleko od klasične utičnice na zidu, zahvaljujući Micro-USB priključku moći ćete da punite baterije.

iRobot Braava jet M6

Robot usisivači

Dok ste vi napolju, u šetnji, na plivanju i slično vi zaposlite robot usisivača da očisti vaš dom. Samo ga isprogramirajte i on će ceo posao završiti sam, a vi ćete biti oduševljeni krajnjim rezultatima.

Ne morate više da se zamarate kako biste pokupili svu prašinu i mrve s poda. Lako ih možete smestiti jer ne zauzimaju puno mesta. Niko kao robot usisivač nije tako vredan i odgovoran i zato uložite u njega a on će vam se višestruko odužiti. Biće vaš verni pratilac i pomagač oko usisavanja godinama.

Komande mu možete izdati kad god poželite, ručno ili putem aplikacije.  Zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone i tablete može postaviti raspored čišćenja ili ga aktivirati i sa svog radnog mesta, na primer. Poseduju litijum-jonsku bateriju. Tokom rada usisna snaga motora može da se poveća i do 10 puta tokom usisavanja tepiha. Čiste površine i do 185 kvadratnih metara, a poseduju najpametniji navigacioni sistem za čišćenje, kao i akustične i optičke senzore za detekciju prašine, senzore protiv pada niz stepenice i još mnogo toga.

Leto je pravo vreme za odmor i punjenje baterija. Dobro se zabavite i provedite.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *